Άνοδος Live Stage: συνεχίζονται οι εμφανίσεις του Γιάννη Κότσιρα με τη Γιώτα Νέγκα

Λαϊκές επιτυχίες και γνωστά τραγούδια από τη δισκογραφία των καλλιτεχνών θα μας χαρίσουν αξέχαστες μουσικές βραδιές.

Κότσιρας Νέγκα

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα συνεχίζουν τις επιτυχημένες sold out εμφανίσεις τους στο Άνοδος Live Stage από το Σάββατο 19 Μαρτίου και κάθε Σάββατο, μετά από μεγάλη ζήτηση από το κοινό.

Οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν για άλλη μια φορά τις φωνές τους ταξιδεύοντάς μας πίσω στο χρόνο με ερμηνείες διαχρονικών ελληνικών επιτυχιών. Παράλληλα θα τραγουδήσουν κομμάτια από την προσωπική τους δισκογραφία, χαρίζοντάς μας αξέχαστες μουσικές βραδιές.

Τους συνοδεύουν οι μουσικοί: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, Βαγγέλης Μαχαίρας, Κώστας Μιχαλός, Hρακλής Παχίδης, Γιάννης Πλαγιανάκος, Νίκος Κατσίκης, Κώστας Νικολόπουλος, Δήμητρα Μπουλούζου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται στο Vox παρέα με τους μουσικούς του

Υποδέχεται το κοινό της πόλης με αγαπημένα τραγούδια και νέα από το δίσκο του, "Κολιμπρί".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/01/2023

Ξέφρενο λαϊκό πάρτυ με το Trio Musicanti

Ο Μανώλης Καραντίνης, ο Θάνος Γκιουλετζής και ο Αχιλλέας Σοφούδης στήνουν στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ένα γλέντι άνευ προηγουμένου.

Νέες αφίξεις στον "Σταυρό του Νότου"

To μουσικό στέκι του Νέου Κόσμου επιστρέφει και το καινούριο έτος, δίνοντας ραντεβού με σπουδαίους καλλιτέχνες που θα γεμίσουν ξανά και τις μουσικές του σκηνές.

Η Έλλη Πασπαλά στο Θέατρο Άλσος για μερικές ακόμα παραστάσεις

Συνέχεια για την παράσταση "Εlly loves jazz – Vol.2", με ανανεωμένο ρεπερτόριο και φρέσκια, δημιουργική ορμή.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Βαγγέλης Τρίγκας έρχονται "Με τα τραγούδια τους"

Διαχρονικά τραγούδια και νέα από τον πρόσφατο δίσκο του Βαγγέλη Τρίγκα "Με δικά μου λόγια" παρουσιάζονται στo Up Stage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

Γιορτές στις μεγάλες πίστες της πόλης

Η "παράδοση" της νυχτερινής Αθήνας για ρεβεγιόν στα μπουζούκια αναμένεται να τηρηθεί και φέτος με ενθουσιασμό, ενώ το κοινό καλείται να επιλέξει από ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο, μεταξύ άλλων, με συνεργασίες ηχηρών ονομάτων.

Ελένη Βιτάλη και Χρήστος Θηβαίος ενώνουν τις φωνές τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Τραγούδια της προσωπικής τους πορείας αλλά και μεγάλων δημιουργών, όσα αγαπούν και όσα μας ενώνουν, σε ένα πρόγραμμα έκπληξη.