Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Κωνσταντίνος Πουλής δεν είναι "Πεταμένα λεφτά"

Σπύρος Γραμμένος - Κωνσταντίνος Πουλής

Όπως μας έλεγε και ο Σπύρος Γραμμένος λίγες μέρες νωρίτερα, ξεκινάνε μαζί με τον Κωνσταντίνο Πουλή του The Press Project τη νέα σειρά κοινών εμφανίσεων με γενικό σύνθημα "Πεταμένα λεφτά". Χωρίς να ξεφεύγουν από τη σάτιρα και την κωμωδία που τους βασανίζει, ετοίμασαν ένα ταξίδι από το ρεμπέτικο και το παραδοσιακό, μέχρι τον "Κουκουλοφόρο", το "Ω Να Σου" αλλά και μέχρι την "Ψυχή" και το "Το όνομά μου ειν’ το δικό σου", φτιάχνοντας κείμενα, δημιουργώντας εικόνες, με μοναδικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά, αλλά να μην φύγει και το κοινό με άδεια χέρια.

Από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο (έως ότου τσακωθούν), στις 9.30 μ.μ. θα εμφανίζονται στο καλλιτεχνικό στέκι "Ορφέας" στην κλασική οδό Φωκίωνος Νέγρη, στην Κυψέλη. Στην παρέα τους ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Γιάννης Ταυλάς, ο οποίος θα σκαλίσει κιθάρες, μπουζούκια, λαούτα, μαντολίνα και ό,τι άλλο χρειαστεί για να φτάσουν στον προορισμό τους. 

Κρατήσεις: 210866 8544, 6939187511


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Nightlife

"Πανηγυρτζίδικοι balkan" ρυθμοί από τους Polkar στον "Σταυρό του Νότου"

Σουτιέν, τρομπέτες, πανηγύρι, χορός και ομαδικά συνθήματα σε δυο εκρηκτικές βραδιές.

28/04/2022

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και η Γεωργία Νταγάκη για δύο μοναδικές συναυλίες στον "Σταυρό του Νότου"

Οι δύο καλλιτέχνες αποχαιρετούν την χειμερινή περίοδο εκεί ακριβώς όπου την άνοιξαν, σηματοδοτώντας και την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας.