Αντώνης Ρέμος: Έτοιμος για πρεμιέρα σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς νέους χώρους της νυχτερινής Αθήνας

Η παλιά Ιερά Οδός γίνεται NOX και επανασχεδιάστηκε θεαματικά προκειμένου να φιλοξενήσει το καινούριο πρόγραμμα του Θεσσαλονικιού σταρ, ο οποίος φιλοδοξεί να ανεβάσει επίπεδο ό,τι ξέρουμε ως «νύχτα στα μπουζούκια».

Προσοχή! Λόγω των μέτρων για τον covid-19, οι μουσικές σκηνές και οι πίστες παραμένουν κλειστές μέχρι νεωτέρας.
Αντώνης Ρέμος: Έτοιμος για πρεμιέρα σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς νέους χώρους της νυχτερινής Αθήνας

Η επιγραφή ΝΟΧ μπορεί να μην έχει ακόμα τοποθετηθεί, όμως, με το που φτάνεις στον χώρο που μέχρι τώρα γνωρίζαμε ως Ιερά Οδό, καταλαβαίνεις από τη μοντέρνα πρόσοψη του Δημήτρη Ζούπα ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ωστόσο, τίποτα δεν σε προετοιμάζει για εκείνο που αντικρίζεις μπαίνοντας. Στα χέρια των Ηλία Μαροσούλη & Άγγελου Κοτταρίδη, το ιστορικό μαγαζί στο Γκάζι έχει μετατραπεί στον ίσως πιο εντυπωσιακό νέο χώρο της νυχτερινής Αθήνας. Κι όλα αυτά έγιναν, όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος ο Κοτταρίδης στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε εκεί, «αποκλειστικά για τον Αντώνη Ρέμο».

Αντώνης Ρέμος: Έτοιμος για πρεμιέρα σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς νέους χώρους της νυχτερινής Αθήνας - εικόνα 1

Το σύντομο βιντεάκι με το οποίο ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου απάντησε στις απορίες για τη ριζική μετατροπή που βλέπαμε: το παρελθόν διαλύθηκε από μπουλντόζες σε στοίβες από μπάζα, από τις οποίες αναδύθηκαν οι σειρές των άνετων, κόκκινων καναπέδων του ΝΟΧ, που προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα και αίσθηση εγγύτητας με τη σκηνή όπου κι αν κάθεται κανείς. Από εκεί και πέρα, ο εμφανώς κεφάτος Αντώνης Ρέμος ξετύλιξε όλα του τα σχέδια για τη νέα σεζόν, λειτουργώντας παράλληλα και ως οικοδεσπότης, καλώντας ενώπιόν μας διάφορα κομβικά πρόσωπα ώστε να μας «ξεναγήσουν» στη ΝΟΧ εμπειρία από τη δική τους οπτική γωνία.

Γνωρίσαμε έτσι τον Θεσσαλονικιό αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη –τον άνθρωπο που σχεδίασε το επιβλητικό εσωτερικό του χώρου– και μάθαμε ότι χρειάστηκε να διασωληνωθεί εν μέσω των εργασιών στην παλιά Ιερά Οδό, οι οποίες γίνονταν αδιάκοπα εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. Είδαμε τον Ηλία Μαροσούλη συγκινημένο, με τη φωνή του να σπάει καθώς μας έλεγε ότι το ΝΟΧ είναι το μεγαλύτερό του έργο στα 70 χρόνια που μετράει σε αυτή τη δουλειά, αποκαλύπτοντας ότι προσπαθούσε εδώ και καιρό να συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο, κάτι που συνέβη τελικά χάρη στη διαμεσολάβηση του συνεργάτη και γαμπρού του Άγγελου Κοτταρίδη. Συστηθήκαμε επίσης με τον βραβευμένο σεφ Άρη Βεζενέ (ιδιοκτήτη του Birdman), ο οποίος ανέλαβε το μενού του μαγαζιού, ενώ ακούσαμε μέσω βίντεο και τον Περικλή Μαθιέλλη να μας λέει για την τεράστια επένδυση που έγινε στους φωτισμούς.

Αντώνης Ρέμος: Έτοιμος για πρεμιέρα σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς νέους χώρους της νυχτερινής Αθήνας - εικόνα 2

Όσο για τον ίδιο τον Θεσσαλονικιό σταρ, διάλεξε να είναι μόνος σε αυτό το νέο πρόγραμμα, με τον Σπύρο Μεταξά να τον συμπληρώνει και τους Τάνια Μπρεάζου, Αντώνη Βλάχο, Λίνα Αλατζίδου & Χριστίνα Ράλλη να τον πλαισιώνουν, μαζί με τον DJ Αντώνη Δημητριάδη και ομάδα 10 χορευτών. Πίσω του θα βρίσκεται μια ορχήστρα 14 μουσικών, με τον Μανώλη Καραντίνη να λείπει για πρώτη φορά εδώ και χρόνια από το μπουζούκι, λόγω κάποιων θεμάτων υγείας που αντιμετωπίζει –θα τον αναπληρώσει ωστόσο ο γιος του, Ανδρέας Καραντίνης.

Κατά τα λοιπά, ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε προσεκτικός με την κατάσταση που εξακολουθεί να επικρατεί, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ακόμα βρισκόμαστε στο μέσον μιας καταιγίδας. Γι’ αυτό και, μετά την πρεμιέρα της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου, το καινούριο του πρόγραμμα θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο· κι αν τα πράγματα πάνε καλά με τα κρούσματα και την προσέλευση, τότε θα εξεταστεί αν θα προστεθεί και μια τρίτη μέρα. Τόνισε επίσης ότι το ΝΟΧ θα λειτουργεί εφαρμόζοντας όλα τα ισχύοντα μέτρα, τα οποία άλλαξαν εντωμεταξύ προς το ακόμα αυστηρότερο για τους ανεμβολίαστους, καθώς γινόταν η συνέντευξη Τύπου.

Αντώνης Ρέμος: Έτοιμος για πρεμιέρα σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς νέους χώρους της νυχτερινής Αθήνας - εικόνα 3

Ωστόσο ο Ρέμος διευκρίνισε ότι ελπίζει στην επανεκκίνηση της ζωής μας, ενώ κατέστησε σαφές ότι στον νέο αυτό χώρο θα καταθέσει το όνειρό του για ένα σημείο αναφοράς διεθνών προδιαγραφών στη σύγχρονη νυχτερινή Αθήνα, μέσω του οποίου θα ανεβάσει επίπεδο ό,τι ξέρουμε μέχρι σήμερα ως «νύχτα στα μπουζούκια», φέρνοντας μια καινούρια εποχή στη διασκέδαση. Στόχος του είναι, όπως είπε, κάθε ένας που θα έρχεται στο ΝΟΧ να αισθάνεται σημαντικός ως προς κάθε πιθανή λεπτομέρεια –ως προς το πού θα αφήσει λ.χ. το αμάξι του, πού θα καθίσει, πώς θα βλέπει, τι ποτά θα πιει.

Η συνέντευξη Τύπου δεν γινόταν βέβαια να μην ολοκληρωθεί μετά μουσικής. Ο Ρέμος είχε προγραμματίσει να μας πει δύο τραγούδια, το αγαπημένο της κόρης του «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά» και το «Όταν Σε Ρωτήσανε», αλλά τελικά, κατόπιν γενικής απαίτησης, τραγούδησε και τις «Στιγμές». Οι επιλογές αυτές μας έδωσαν την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα φώτα και τον ήχο του ΝΟΧ, ενώ ο ίδιος ο Ρέμος έδειξε να βρίσκεται σε τέτοια φόρμα στο «Όταν Σε Ρωτήσανε», ώστε δημιούργησε προσδοκίες ακόμα και σε όσους ήρθαν να μάθουν τι ετοιμάζει χωρίς να συγκαταλέγονται στους fans.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Nightlife

Η "Εποχή του Θερισμού" βρίσκει το "σπίτι" της στο ανανεωμένο VOX

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ανεβαίνουν με την ιδανική εκδοχή της μουσικής παράστασης που αγαπήθηκε τόσο.

24/12/2021

Το μεγαλύτερο 80’s και 90’s party επιστρέφει με τους masters του είδους

Μαντώ, Μπίγαλης και Πωλίνα κερνάνε "Γρανίτα από Ντισκοτέκ" στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Ο Αντώνης Ρέμος μεταξύ πίστας και μεγάλου club: πήγαμε στο πολυσυζητημένο Nox

Εκμεταλλευόμενος τις εντυπωσιακές προδιαγραφές του καινούριου χώρου στο Γκάζι, ο Θεσσαλονικιός σταρ ανεβάζει επίπεδο αυτό που ξέραμε ως "νύχτα στα μπουζούκια".

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής στο Anodos Live Stage

Ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από τη δισκογραφία τους και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες.

Γιατί o Γιώργος Μαζωνάκης κάνει συνεχόμενα sold-out; Πήγαμε στο Κέντρο Αθηνών για να βρούμε την απάντηση

Η παράσταση "Η Αθήνα τη Νύχτα" είναι μια εκπληκτική εμπειρία, αντάξια του πιο διαφορετικού σταρ που ανέδειξε ο σύγχρονος λαϊκός ήχος.

Ρεβεγιόν στις πίστες ξανά: Όλα τα προγράμματα στα μπουζούκια

Τα ρεβεγιόν στις μεγάλες πίστες είναι κάτι σαν "παράδοση" για τη νυχτερινή Αθήνα. Και το φετινό πρόγραμμα αναδεικνύεται ιδιαίτερα πλούσιο, με σχήματα για κλασικά αλλά και πιο μοντέρνα γούστα.