Παπακωνσταντίνου και Νέγκα ανεβαίνουν στο «Anodos»

Δυο σπουδαίες μορφές του ελληνικού τραγουδιού στην πρώτη τους επι σκηνής σύμπραξη, για πέντε μόνο Σάββατα.

Παπακωνσταντίνου και Νέγκα ανεβαίνουν στο «Anodos»

Μια σπάνια συνάντηση ετοιμάζει για τα Σάββατα του Φεβρουαρίου το «Anodos», με τη μουσική σκηνή της οδού Πειραιώς να υποδέχεται τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την Γιώτα Νέγκα. Στην πρώτη τους επί σκηνής συνάντησης, οι δυο σπουδαίες μορφές του ελληνικού τραγουδιού θα συμπράξουν σε ένα πρόγραμμα που θα συνδυάσει δυο διαφορετικές σχολές κάτω από την ίδια στέγη.

Για πέντε μόνο Σάββατα και ξεκινώντας από τις 9 Φεβρουαρίου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Γιώτα Νέγκα θα τα παίξουν «Όλα για όλα», σε ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια που παίζονται στην καθημερινότητά μας, στα όνειρά μας, σε μια ζωή γεμάτη μουσική. Το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 11μμ με είσοδο 15 ευρώ με ποτό, ή φιάλη από 130 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντιούνται στο "Caja de musica"

Η μουσική τους παράσταση με τίτλο "2" περιγράφει 2 μουσικούς που ενώνονται με βαθιά εκτίμηση και χημεία αλλά και μια παράσταση - παιχνίδι για τους αιώνιους 2: μουσικούς και κοινό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/02/2024

"Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται" στο θέατρο Άλσος

Η Έλλη Πασπαλά επιστρέφει στο Άλσος όλα τα Σάββατα του Μαρτίου.

5 λόγοι για να μη χάσουμε το "Palladium" της Rosanna Mailan

Η Κουβανή τραγουδίστρια μαζί με 10μελή ορχήστρα στήνει ένα αυθεντικό latin show στην κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

"Αφήστε τα τραγούδια να μιλάνε" μάς λέει η Μαργαρίτα Ζορμπαλά στο θέατρο Άλσος

Συνοδοιπόρος της ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο, την ενορχήστρωση τη διεύθυνση του μουσικού συνόλου και, επιλεκτικά, στο τραγούδι.

Σαβίνα Γιαννάτου: "Από τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό παίρνω τη χαρά του παιχνιδιού"

Μια συζήτηση για τα παραδοσιακά μουσικά ιδιώματα της Μεσογείου και των Βαλκανίων, τον Χατζηδάκι και το "παιχνίδι" που είναι η αυτοσχεδιαστική έκφραση, με αφορμή τις δύο μουσικές παραστάσεις που ετοιμάζει η καταξιωμένη world βοκαλίστρια για το θέατρο Άλσος.