Η «Συνοικία Ασμάτων» ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της!

Για δεύτερη χρονιά η επιτυχημένη μουσική παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη συνεχίζει ανανεωμένη και αναβαθμισμένη στην Ακτή Πειραιώς.

Η «Συνοικία Ασμάτων» ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της!

Η «Συνοικία Ασμάτων» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, εμπλουτισμένη με τον Γιάννη Μπέζο και τον Ταξιάρχη Χάνο, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την πορεία της στην Ακτή Πειραιώς από την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

Η «Συνοικία Ασμάτων» ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της! - εικόνα 1

Εδώ ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επιλέγει από το πλούσιο λαϊκό ελληνικό songbook κλασσικά τραγούδια και υλοποιεί ένα πρόγραμμα καθαρής ψυχαγωγίας και διασκέδασης που τα περιέχει όλα: αίσθημα, χιούμορ, συγκίνηση, χαρά κ.ο.κ. που παραπέμπει σε άλλες πιο αγνές και απλές εποχές που, ακόμα κι αν ήταν δύσκολες, έριχναν φως στη ζωή και η τραγουδοποιητική τέχνη τις τροφοδοτούσε με ακόμα μεγαλύτερη χαρά - ή και δημιουργική λύπη! Αυτό το πρόγραμμα παίζει ανάμεσα σε μορφές όπως τον Σουγιούλ, τον Γούναρη, τον Τσιτσάνη, τον Βαμβακάρη, τον Χιώτη, τον Ζαμπέτα, τον Παπαϊωάννου και τον Καλδάρα.

Η «Συνοικία Ασμάτων» ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της! - εικόνα 2

«Η παράσταση μάς μεταφέρει σ’ ένα καλό, κοσμικό κέντρο της δεκαετίας του ’60. Το πρώτο μέρος παραπέμπει στο καμπαρέ και το βαριετέ. Ο βασικός κορμός του προγράμματος όμως αποτελείται από λαϊκά τραγούδια. Είναι μία παράσταση σύγχρονη, εξωστρεφής, που λειτουργεί σαν ένα καθαρόαιμο ελληνικό γλέντι. Είναι ένα πρόγραμμα διασκέδασης, με άρωμα θεατρικότητας» σημείωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Ακτή Πειραιώς.
«Τα κομμάτια που λέμε είναι πασίγνωστα. Το λαϊκό τραγούδι είναι αυτό που μας θυμίζει κάτι. Και όλοι έχουμε κάτι να θυμηθούμε και να ταυτιστούμε. Το γνήσια λαϊκό τραγούδι δεν έχει να κάνει με ηλικίες, έχει να κάνει με διάθεση. Και, κατά τη γνώμη μου, το λαϊκό είναι αυτό που αξίζει» επεσήμανε ο Γιάννης Μπέζος, που συναντά για πρώτη φορά τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη επί σκηνής.
«Για μένα αυτά τα σπουδαία τραγούδια είναι σαν μονόπρακτα, που πρέπει να τα υπηρετήσεις με το αίσθημα, την ψυχή σου και την τεχνική σου» σχολίασε ο Ταξιάρχης Χάνος.

Η «Συνοικία Ασμάτων» ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της! - εικόνα 3

Το μουσικό αυτό ταξίδι που κάνουν ο Μιχαηλίδης, ο Μπέζος και ο Χάνος το συνεχίζουν από πέρυσι οι τέσσερις νέοι τραγουδιστές που αγαπήθηκαν πολύ: η Δήμητρα Σταθοπούλου, ο Άγγελος Ανδριανός, η Μαίρη Δούτση και ο Ανδρέας Λάφης.
Η μεγάλη μεταγραφή στο πρόγραμμα για φέτος είναι οι οκτώ σπουδαίοι μουσικοί που συνθέτουν μία μοναδική ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη.
Η παράσταση ξεκινά στις 8 το βράδυ από 16 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή.

Περισσότερες πληροφορίες

Ακτή Πειραιώς

Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.