Γιατί γίνεται χαμός στις ΜΕΛΙSSES;

Στο «Box» γίνεται το αδιαχώρητο, ο κόσμος φωτογραφίζεται ασταμάτητα στην είσοδο και η μπάντα τραγουδά Britney Spears, Chumbawamba και Κατερίνα Στανίση.   

Γιατί γίνεται χαμός στις ΜΕΛΙSSES;

Αν κάνεις μία αναζήτηση με το hashtag #BoxAthens στο Instagram, οι μισές και βάλε φωτογραφίες είναι από το φουτουριστικό τούνελ της εισόδου – ένας διάδρομος ντυμένος με καθρέφτες «κορνιζαρισμένους» με –εναλλασσόμενων χρωματισμών– νέον και γυάλινο πάτωμα, που αποπροσανατολίζει και αποδιοργανώνει τις αισθήσεις σου. Όση ώρα στεκόμασταν στην άκρη αυτού του τούνελ υπολογίσαμε ότι μόνο ένας στους δέκα διερχόμενους δεν στεκόταν για να φωτογραφηθεί! Οι περισσότεροι έπαιρναν πόζες μόνοι ή με τις παρέες τους για selfies ή ακόμη και σκηνοθετούσαν φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις: μια κοπέλα επαναλάμβανε ένα σύντομο ηδονικό catwalk ξανά και ξανά καθώς την ακολουθούσε κάποιος με μια κάμερα, ενώ ένα αγόρι περπάταγε νωχελικά παράλληλα με τους καθρέφτες ακουμπώντας τους ανεπαίσθητα, για να «παγώσει» τελικά με το κεφάλι και τον ώμο στον καθρέφτη ώστε να τον φωτογραφήσει ο φίλος του (το δοκίμασε τρεις τέσσερις φορές μέχρι να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα). Αυτές οι εκδηλώσεις ναρκισισμού δεν θα σε ενοχλήσουν τόσο πολύ, γιατί στο «Box Athens» πηγαίνει ο πιο όμορφος κόσμος που κυκλοφορεί τη νύχτα στην Αθήνα. Αγόρια και κορίτσια, από τα οποία δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου.

Γιατί γίνεται χαμός στις ΜΕΛΙSSES; - εικόνα 1
©Leonidas Mixelopoulos

Μία πολυφωτογραφημένη είσοδος κι ένα (πολύ) εμφανίσιμο crowd (ανάμεσα στο οποίο οι γόνοι όλων των γνωστών εφοπλιστικών/επιχειρηματικών οικογενειών) δεν είναι φυσικά ο λόγος για τον οποίο γίνεται χαμός στις ΜΕΛΙSSES. Σίγουρα παίζει το ρόλο του και η social media activity και η διάδοση της φήμης για τον κόσμο που θα συναντήσεις, αλλά είναι μέρη μόνο της συνολικής εικόνας. Στο επίκεντρο αυτής της εικόνας βρίσκεται η μπάντα των Χρήστου Μάστορα, Κώστα Μαυρογένη, Θάνου Λαΐτσα, Παντελή Κυραμαργιού και Σπύρου Κουδούνη. Οι ΜΕΛΙSSES κατάφεραν φέτος να πάνε τη φάση σε άλλο επίπεδο, με την ίδια συνταγή αλλά και με την ίδια φρεσκάδα με την οποία κέρδισαν την περασμένη σεζόν το στοίχημα και στάθηκαν επάξια σ’ έναν καινούργιο μεγάλο χώρο. Πέρυσι είχαν ενισχύσει το κλαμπίστικο σκηνικό του «Box Athens» (μαύρο χρώμα που σκίζεται από φωτισμούς) με συναυλιακή ένταση και ενεργητικότητα, φτιάχνοντας μία setlist που θα ξεσήκωνε το νεαρόκοσμο σ’ έναν ανοιχτό χώρο το καλοκαίρι. Σ’ αυτή τη setlist, που αντιπροσώπευε το συναυλιακό attitude της μπάντας, είχαν φροντίσει να ενσωματώσουν με έξυπνο τρόπο τα προαπαιτούμενα από το κοινό που βγαίνει στα νυχτερινά μαγαζιά… και περιμένει τη σαμπάνια ή τη magnum φιάλη να φτάσει στο τραπέζι με καρφωμένο στο στόμιο πυροτέχνημα (ναι, για τα λαϊκά τραγούδια, γι’ αυτά τα προαπαιτούμενα μιλάμε).

Γιατί γίνεται χαμός στις ΜΕΛΙSSES; - εικόνα 2
©Leonidas Mixelopoulos

Με μερικές χωροταξικές αλλαγές, με νέες γουστόζικες προβολές (μ’ άρεσαν εκείνες με τις παλιές κασέτες), με διαφορετικά ονόματα στο support (φέτος είναι η Josephine και οι Otherview) καθώς και με διαφορετικό DJ (από την EDM βαβούρα των Playmen στον προσεγμένο, «παχύ» urban ήχο του DJ Young τον οποίο αβαντάρει διακριτικά πλέον ο MC του), οι ΜΕΛΙSSES, εντελώς φυσικά και ανεπιτήδευτα, συνεχίζουν και φέτος να μπλέκουν: Britney Spears με Σάκη Ρουβά, Αντώνη Ρέμο με Jerry Lee Lewis, Κατερίνα Στανίση με Γιώργο Σαμπάνη. Το «Κύμα» ακούγεται δύο φορές (είναι όμορφο τραγούδι και δίκαια σκαρφάλωσε στα charts), ο Χρήστος κάνει τις μαστόρικες, viral μιμήσεις του, ο Κώστας Μαυρογένης, που δεν αποχωρίζεται τα μαύρα γυαλιά του, έχει το stadium rock ένθετό του, ο DJ Young παίζει το «Drop it like it’s hot» (respect!), σε μια βραδιά που σε παρασέρνει σε ένα κύμα γενικής ανεμελιάς.

Περισσότερες πληροφορίες

Hotel Ερμού

Πειραιώς 130, κέντρο
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.