Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

Το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον 32χρονο τραγουδιστή συνέβη σήμερα το πρωί, Πέμπτη 18/2. 

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο που συνέβη σήμερα το πρωί, Πέμπτη 18/2, στη διασταύρωση της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Θράκης. Το Ι.Χ. που οδηγούσε ο τραγουδιστής ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός αναγνωρίστηκε από άνθρωπο του νυχτερινού μαγαζιού όπου θα εμφανιζόταν. Δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο Παντελής Παντελίδης, γεννημένος στις 23/11/1983, ήταν μια μοναδική περίπτωση νεο-λαϊκού τραγουδοποιού, καθώς έγινε εξαιρετικά δημοφιλής αναρτώντας αυτοσχέδια βίντεο τραγουδιών με ερωτική θεματολογία στο YouTube. Αυτοδίδακτος μουσικός και τραγουδιστής, κυκλοφόρησε στα τέλη του 2012 τον πρώτο του δίσκο «Αλκοολικές οι νύχτες» (στη Minos - EMI), όπου περιλαμβάνονταν τα τραγούδια που έγιναν viral, όπως τα «Ποιος είναι αυτός» και «Συνοδεύομαι». Στα Mad Video Music Awards είχε βραβευτεί το 2013 ως πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης και το 2015 ως «Best Male Adult». To τελευταίο video clip του, σκηνοθετημένο από τον Κωνσταντίνο Ρήγο που είχε και τη σκηνοθετική επιμέλεια εμφανίσεών του σε νυχτερινά μαγαζιά, ήταν για το τραγούδι «Της Καρδιάς μου το γραμμένο», το οποίο προανήγγειλλε τη νέα δισκογραφική δουλειά του.



O Παντελίδης θα ξεκινούσε την Παρασκευή 19/2 εμφανίσεις στο «Teatro», με το ίδιο σχήμα με το οποίο είχε σημειώσει επιτυχία στη Θεσσαλονίκη (Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μαρτάκης). Τις τελευταίες μέρες δεχόταν σφοδρή επίθεση από τους χρήστες των social media και τα ΜΜΕ με αφορμή ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με αμφιλεγόμενη ομοιοκαταληξία, για το οποίο ζήτησε συγνώμη με την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

Γράφοντας στίχους όπως πάντα με γνώμονα την αλήθεια της ψυχής μου έγραψα ένα τραγούδι για μία κοπέλα που ενώ ήταν με Ελληνόπουλο, το απαρνήθηκε προτιμώντας να ζήσει τη μεγάλη ζωή με έναν πλούσιο Τούρκο στη μεριά των κατεχόμενων.Έτσι ανέφερα μέσα στο τραγούδι τους στίχους «εκεί τι κάνεις;» και «πατρίδα πουλάς» χαρακτηρίζοντάς τη «σκάρτη». Είναι μία ερωτική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που μου έχουν εξιστορηθεί κατά καιρούς και με πείραξαν. Όσο για το αν γνωρίζω τη σοβαρότητα της λέξης κατεχόμενα και το αν συμπονώ και σέβομαι τους Ελληνοκύπριους δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο από το ό,τι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω περάσει ως στρατιωτικός σε πολεμικά πλοία υπερασπιζόμενος τη σημαία της Ελλάδας και της Κύπρου πάντα έτοιμος να δώσω και τη ζωή μου αν χρειαστεί στη δύσκολη στιγμή και γι’ αυτό και έχω παρασημοφορηθεί απ’ την πατρίδα. Απ’ όσους πρόλαβαν να με καταδικάσουν ζητώ συγνώμη που τους στεναχώρησα αλλά δυστυχώς το ερμήνευσαν λάθος. Παρ’ όλα αυτά λόγω της παρεξήγησης αυτής και της διάστασης που πήρε το θέμα αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κύπριους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε. Σας ευχαριστώ όλους. Παντελής Παντελίδης

Στη σελίδα του στο Facebook, το «Teatro» ανέβασε μία μαύρη φωτογραφία, ενώ η λιτή ανάρτηση της δισκογραφική εταιρείας Minos - EMI αναφέρει:

Είμαστε σοκαρισμένοι από την ξαφνική είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας Παντελή. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν τον πόνο μας... Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.