6 λόγοι για να πας στο «Acro»

Να γιατί δεν πρέπει να χάσεις το εκρηκτικό live party του Γιώργου Σαμπάνη, της Ευρυδίκης και της Τάμτας.

6 λόγοι για να πας στο «Acro»

Το εκρηκτικό live party του Γιώργου Σαμπάνη, της Ευρυδίκης και της Τάμτας (με τον DJ Αντώνη Δημητριάδη να παίζει στο διάλειμμά τους τα hits της εποχής) ξεκινάει την Παρασκευή 23/10 και αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να το χάσεις.

6 λόγοι για να πας στο «Acro» - εικόνα 1

1. Γιατί είναι ένα party με τα όλα του: Το «Acro» είναι στημένο όπως πρέπει ώστε να κάθεσαι άνετα (μεταξύ μας, δεν θα μείνεις καθιστός για πολύ), το light show και ο ήχος είναι ιδανικά και ο Γιώργος Σαμπάνης νιώθει το μαγαζί σαν «σπίτι» του (τρίτη χρονιά βρίσκεται εδώ), οπότε είναι ένας άψογος οικοδεσπότης. Αυτό σημαίνει ότι σκανάρει κάθε βράδι τους θαμώνες και ακολουθεί τη διάθεσή τους διαλέγοντας τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας. Το απενοχοποιημένο mix & match ήταν πολύ βασικός λόγος επιτυχίας τα περασμένα δύο χρόνια. Σε ένα party θέλεις, ανάλογα με την ώρα, να ακούσεις και το «Μη μιλάς» και το «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη» και το «Εγώ δεν είμαι ποιητής» και το «Say something». Κι ο Σαμπάνης κινείται χωρίς κολλήματα μεταξύ του προσωπικού του στιλ, του λαϊκού ή του rock, έχοντας στο μυαλό του πώς να σε κάνει να περάσεις καλά.

2. Για την Ευρυδίκη και την Τάμτα: Οι δύο κυρίες του φετινού σχήματος κουμπώνουν στο concept του προγράμματος. Η Ευρυδίκη βάζει δύναμη και συναίσθημα στην ερμηνεία της κι η παρουσία της έχει ένα rock στοιχείο που ταιριάζει με την πολυσυλλεκτική ροή του προγράμματος. Όσο για την Τάμτα, για δεύτερη χρονιά δίπλα στον Σαμπάνη, μας έκανε πέρυσι πολύ καλή εντύπωση στο αγγλόφωνο ρεπερτόριο που ερμήνευσε.

3. Γιατί στην αφίσα το όνομά τους προηγείται του ονόματος του Σαμπάνη: Ξέρετε πολλούς, δηλαδή, που θα παραχωρούσαν από ευγένεια την πρώτη θέση στη μαρκίζα;

4. Γιατί ο Σαμπάνης γράφει εθιστικά τραγούδια, για τον εαυτό του και άλλους τραγουδιστές – και θα τα ακούσεις εδώ: Οι pop/rock συνθέσεις του, που έχουν εξασφαλισμένη θέση στα charts, είναι φτιαγμένες απ’ αυτά τα συστατικά που τις κάνει να κολλάνε με την πρώτη στο κεφάλι σου και να σε ξεσηκώνουν όταν τις ακούς σε μεγάλο χώρο και δυνατό ήχο. Φέτος περιμένουμε να ακούσουμε το «Μόνο εξ επαφής» (δείτε παρακάτω το sci-fi video clip του), το «Πώς θα τη βγάλω» του Κιάμου και το «Ασ’ τα όλα κι έλα» της Θεοδωρίδου.



5. Γιατί στο «Acro» θα τους δεις όλους: Ο κόσμος είναι όμορφος και κεφάτος, ενώ η παρέλαση των celebrities θα σου δώσει τροφή για να λες στους φίλους σου την επόμενη μέρα με ποιον χόρευες δίπλα-δίπλα.

6 λόγοι για να πας στο «Acro» - εικόνα 2

6. Γιατί ο Σαμπάνης είναι σινεφίλ (κι όχι μόνο): Δεν συμβαίνει συχνά να μιλάς με έναν mainstream τραγουδιστή για ταινίες και βιβλία, αλλά ο Σαμπάνης έχει σοβαρή άποψη γι’ αυτά. Το αποδεικνύει κι η φετινή αφίσα, που θυμίζει εκείνες ταινιών θρίλερ και τρόμου, όπως το «Σε Ακολουθεί» και ο «Νυχτερινός Ανταποκριτής».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.