«Ένα βράδυ στην Αθήνα» με τον Νίκο Ξυδάκη

Από το «Black Duck Garden» τη Δευτέρα 29/6, ο συνθέτης θα μας πάει μια μουσική βόλτα στην πόλη με οδηγό τα τραγούδια του που αναφέρονται σ’ αυτήν.

«Ένα βράδυ στην Αθήνα» με τον Νίκο Ξυδάκη

Στιγμές από την καθημερινότητα της πόλης και την ατμόσφαιρά της θα αφουγκραστούμε τη Δευτέρα 29/6 στο πρόγραμμα με τίτλο «Ένα βράδυ στην Αθήνα» που έχει ετοιμάσει ο Νίκος Ξυδάκης με αφορμή τα δύο χρόνια λειτουργίας του «Black Duck Garden». Ο συνθέτης έχει μελοποιήσει ποιήματα των Νίκου Καρούζου, Διονύση Καψάλη και Θοδωρή Γκόνη που αναφέρονται άμεσα ή έμμεσα στην Αθήνα κι αυτά θα είναι το μουσικό υλικό της ξενάγησης. Νωρίτερα, τραγουδιστές θα ερμηνεύσουν ρομαντικές καντάδες και τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, δίνοντας το σύνθημα γι’ αυτή την ατμοσφαιρική βόλτα. Με τον Νίκο Ξυδάκη θα παίξουν οι μουσικοί Δημήτρης Μπουζάνης (πιάνο), Μιχάλης Πορφύρης (βιολοντσέλο) και Δημήτρης Χουντής (σαξόφωνο).

Περισσότερες πληροφορίες

Black Duck Garden

Παπαρρηγοπούλου 5-7, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται στο Vox παρέα με τους μουσικούς του

Υποδέχεται το κοινό της πόλης με αγαπημένα τραγούδια και νέα από το δίσκο του, "Κολιμπρί".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/01/2023

Ξέφρενο λαϊκό πάρτυ με το Trio Musicanti

Ο Μανώλης Καραντίνης, ο Θάνος Γκιουλετζής και ο Αχιλλέας Σοφούδης στήνουν στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ένα γλέντι άνευ προηγουμένου.

Νέες αφίξεις στον "Σταυρό του Νότου"

To μουσικό στέκι του Νέου Κόσμου επιστρέφει και το καινούριο έτος, δίνοντας ραντεβού με σπουδαίους καλλιτέχνες που θα γεμίσουν ξανά και τις μουσικές του σκηνές.

Η Έλλη Πασπαλά στο Θέατρο Άλσος για μερικές ακόμα παραστάσεις

Συνέχεια για την παράσταση "Εlly loves jazz – Vol.2", με ανανεωμένο ρεπερτόριο και φρέσκια, δημιουργική ορμή.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Βαγγέλης Τρίγκας έρχονται "Με τα τραγούδια τους"

Διαχρονικά τραγούδια και νέα από τον πρόσφατο δίσκο του Βαγγέλη Τρίγκα "Με δικά μου λόγια" παρουσιάζονται στo Up Stage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

Γιορτές στις μεγάλες πίστες της πόλης

Η "παράδοση" της νυχτερινής Αθήνας για ρεβεγιόν στα μπουζούκια αναμένεται να τηρηθεί και φέτος με ενθουσιασμό, ενώ το κοινό καλείται να επιλέξει από ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο, μεταξύ άλλων, με συνεργασίες ηχηρών ονομάτων.

Ελένη Βιτάλη και Χρήστος Θηβαίος ενώνουν τις φωνές τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Τραγούδια της προσωπικής τους πορείας αλλά και μεγάλων δημιουργών, όσα αγαπούν και όσα μας ενώνουν, σε ένα πρόγραμμα έκπληξη.