«Ξετυλίξτε» την απροσδόκητη πλευρά της νύχτας, με τη νέα limited edition φιάλη, Absolut Uncover!

Η Absolut Vodka, μας εντυπωσιάζει για ακόμα μια χρονιά με τη νέα "Absolut Uncover", δίνοντας λάμψη, μυστήριο και ατελείωτες στιγμές απόλαυσης στα βράδια μας! «Ξετυλίξτε» μαζί με τη φιάλη, όλες σας τις προσδοκίες και τα όνειρα που μπορεί να συμβούνα απροσδόκητα μέσα σε μια νύχτα! Τα πιο απίθανα parties της νέας χρονιάς θα ξεκινούν με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο! Με ένα απλό «ξετύλιγμα»

Νέα

Christmas shopping & ταξίδι... στην Αθήνα

Από -

Έχετε ετοιμάσει τη λίστα με τα δώρα των Χριστουγέννων;
Είστε έτοιμοι να βγείτε στη στολισμένη Αθήνα; Τότε, είναι η ιδανική στιγμή για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης!
Πού;
Στη καρδιά της πρωτεύουσας υπάρχει μία ξεχωριστή Στοά, σπάνιο δείγμα της Ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής του 20ου αιώνα, που τώρα σας υποδέχεται στολισμένη με τα γιορτινά της.
Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουν τα καταστήματά της. Εκεί θα βρείτε το κοσμηματοπωλείο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, το παντοπωλείο ΕΝ ΤΗ ΣΤΟΑ, το φαρμακείο ΜΑΡΑΓΚΟΣ, το κατάστημα οπτικών ΟΦΘΑΛΜΟΣ, το 6P6 CONCEPT STORE με προϊόντα τεχνολογίας, το κομμωτήριο BOX HAIR STUDIO, το CAFÉ “MAZI”, το CHOCOTOPIA με σοκολάτες από όλον τον κόσμο, το COOK SHOP με είδη κουζίνας, το DAILY FRESH με φρέσκο-μαγειρεμένες γευστικές προτάσεις, το STORMY WEATHER με design αντικείμενα, τα υποδήματα STRANTZALI και το κατάστημα ειδών γραφείου και δώρων TZANNES.

Παράλληλα θα ανακαλύψετε την ιστορία του ξεχωριστού αυτού κτιρίου. Η Στοά ανεγέρθηκε το 1936 και είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Νικολούδη (1874-1944), με το οποίο μετέφερε στην Ελλάδα τις αρχές της γαλλικής École des Beaux-Arts, ενός φημισμένου, πρωτοποριακού αρχιτεκτονικού ρεύματος της εποχής, που είχε ως βασικά αξιώματα την αισθητική εκλέπτυνση και τον διακοσμητικό πλούτο.
Τα καταστήματα που στεγάζονταν στη στοά άφησαν το στίγμα τους στην παλιά Αθήνα, ανάμεσα τους ήταν το ιστορικό βιβλιοπωλείο “Εστία” και το φημισμένο καφενείο του Λουμίδη, όπου σύχναζαν σπουδαίες προσωπικότητες των Γραμμάτων και των Τεχνών. Το 1995, η Στοά Νικολούδη χαρακτηρίστηκε ως ιστορικό, διατηρητέο μνημείο και έργο τέχνης από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων. Κατά την περίοδο 1997-2001, αναπαλαιώθηκε και ανακατασκευάστηκε με πρωτοβουλία της Alpha Bank. Τον Φεβρουάριο του 2012, η Στοά Νικολούδη καταστράφηκε από τους εμπρησμούς στο κέντρο της Αθήνας. Η Alpha Bank και πάλι ανέλαβε την αποκατάστασή της, η οποία ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2015.
Δεκατέσσερα καταστήματα. Δεκάδες ιστορίες. Μοναδικές εμπειρίες.
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Την Τετάρτη, στις 20 Δεκεμβρίου, η Στοά Νικολούδη φοράει τα γιορτινά της και περιμένει να την επισκεφθείτε, για μία χριστουγεννιάτικη ημέρα γεμάτη μουσική, γεύσεις και προσφορές!
Να είστε εκεί!
www.stoanikoloudi.gr  

Διαβάστε ακόμα

Absolut Uncover