«Ξετυλίξτε» την απροσδόκητη πλευρά της νύχτας, με τη νέα limited edition φιάλη, Absolut Uncover!

Η Absolut Vodka, μας εντυπωσιάζει για ακόμα μια χρονιά με τη νέα "Absolut Uncover", δίνοντας λάμψη, μυστήριο και ατελείωτες στιγμές απόλαυσης στα βράδια μας! «Ξετυλίξτε» μαζί με τη φιάλη, όλες σας τις προσδοκίες και τα όνειρα που μπορεί να συμβούνα απροσδόκητα μέσα σε μια νύχτα! Τα πιο απίθανα parties της νέας χρονιάς θα ξεκινούν με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο! Με ένα απλό «ξετύλιγμα»

Xmas

2 χριστουγεννιάτικα φεστιβάλ γεμίζουν τα ποτήρια

Από -

Ποικίλα κρασιά προς σχολαστική εξερεύνηση κι ένα sparkling bar από τη μία, εποχιακές, χριστουγεννιάτικες και σπέσιαλ μπίρες από την άλλη.

Xmas Wine Fest

Μια και το www.botilia.gr γιορτάζει τα πέμπτα του γενέθλια διοργανώνοντας άλλο ένα Christmas WineFest –το μεγαλύτερο μέχρι τώρα–, είναι μια καλή ευκαιρία να διαλέξετε κρασιά για τα γιορτινά τραπέζια. Το Σάββατο 16/12 (1-10 μ.μ.), στον πρότυπο χώρο της γνωστής ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην Καλλιθέα, το οινικό πάρτι θα ανάψει μιξάροντας δοκιμές κρασιών παλιότερων και νέων οινοποιείων, masterclasses και DJ sets. Ετικέτες περισσότερων από 30 παραγωγών καθώς κι ένα ειδικά διαμορφωμένο sparkling bar με πολλές επιλογές σε αφρώδη κρασιά σίγουρα θα σας δώσουν ιδέες. Θα βοηθήσουν και οι σομελιέ του www.botilia.gr, γνωρίζοντάς σας επ’ ευκαιρία και τις ετικέτες που τους έχουν κάνει κλικ τελευταία. Η είσοδος είναι ελεύθερη. (Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα, 2118508688)

Xmas Beer Fest

Όσοι ανήκετε στο κλαν των ευλαβικών μπιρόφιλων, φροντίστε να περάσετε από το micro-festival που διοργανώνει από τις 15 έως και τις 24/12 (από τις 11 π.μ.) το «Barley Cargo» σε συνεργασία με το περιοδικό Beer Catalog, το οποίο φέτος γιορτάζει είκοσι χρόνια. Ανάμεσα στις 60 εποχιακές προτάσεις του Xmas Beer Fest, άλλες σε φιάλη και άλλες σε βαρέλι –όλες σε περιορισμένη ποσότητα– σας περιμένουν χειμωνιάτικες, χριστουγεννιάτικες και σπέσιαλ μπίρες διαφορετικών στιλ από ποικίλες χώρες του εξωτερικού, κάποιες από τις οποίες θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμες στην Ελλάδα, καθώς και εποχιακές κυκλοφορίες ελληνικών ζυθοποιείων. Το φεστιβάλ έχει και το συνοδευτικό, αναλόγως γιορτινό μενού του, το οποίο θα «παίζει» παράλληλα με τον κλασικό κατάλογο του χώρου ενώ στο κλίμα των ημερών θα σερβίρεται και ζεστή Glühbier, πικάντικη και αρωματική, όπως και ζεστό λικέρ μπίρας-καφέ, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε με ή χωρίς topping. Η είσοδος είναι ελεύθερη. (Κολοκοτρώνη 6, κέντρο, 2103230445)

Διαβάστε ακόμα

Absolut Uncover