Νέα

Το SNF Nostos υποδέχεται τους Bomba Estereo για μια electro tropical συναυλία

Από -

Στα πλαίσια του SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το κολομβιανό συγκρότημα Bomba Estereo έρχεται στην Αθήνα για μια αποκλειστική εντυπωσιακή μουσική εμφάνιση. Την Τετάρτη 25 Αυγούστου και ώρα 21.30, το συγκρότημα θα είναι έτοιμο να ταξιδέψει το κοινό του στον κόσμο της ψυχεδελικής κούμπια και της electro tropical μέσα σε μια δίνη δροσερής και χαλαρής ατμόσφαιρας και καλοκαιρινής διάθεσης.

Το δημοφιλές συγκρότημα δημιουργήθηκε στην Κολομβία το 2006 και από τότε η πορεία του έχει εκτοξευθεί και έχει χαρίσει μοναδικές μουσικές επιτυχίες στους πιστούς φαν του. Υποψήφιοι για βραβεία Grammy δύο φορές και για έξι βραβεία Latin Grammy, οι Bomba Estereo μέσα σε 15 χρόνια ενεργής παρουσίας, έχουν πραγματοποιήσει παγκόσμιες περιοδείες και έχουν παρουσιαστεί στις σκηνές πολλών σημαντικών μουσικών φεστιβάλ, κλαμπ και χώρων παρασύροντας μαζί τους θεατές τους σε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι μέσα από την ηλεκτρονική μουσική και τους ρυθμούς της Καραϊβικής.

Χρονιές που αποτέλεσαν σημεία ορόσημα στην χάραξη της επιτυχημένης πορείας τους ήταν το 2017, όταν το συγκρότημα κλήθηκε από τους Arcade Fire να συμμετέχει ως υποστηρικτικό στην παγκόσμια περιοδεία τους «Everything Now», κατά την οποία πραγματοποίησε 13 συναυλίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Λατινική Αμερική αλλά και το 2018 όταν συμπεριλήφθηκαν στα 500 κορυφαία τραγούδια του Spotify με τις περισσότερες ακροάσεις παγκοσμίως.

banner

Στις αρχές της φετινής χρονιάς, οι Bomba Estereo σηματοδότησαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ «Deja» με την κυκλοφορία των δύο πρώτων τραγουδιών που περιλαμβάνονται σε αυτό, το Agua και το Aire. Το ανερχόμενο άλμπουμ είναι εμπνευσμένο από τα τέσσερα βασικά στοιχεία της φύσης, το νερό (agua), την γη (tierra), τον αέρα (aire) και την φωτιά (fuego) και για αυτό άλλωστε θα κυκλοφορήσει διαμοιρασμένο σε τέσσερα κομμάτια.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για τις νέες εξελίξεις και save the date από τώρα για να απολαύσετε την συναρπαστική συναυλία των Bomba Estereo, σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο την επιστροφή στην «κανονικότητα».

Πληροφορίες:
SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) - Bomba Estereo
Τετάρτη 25 Αυγούστου, Ώρα: 21.30, Σκηνή στο Ξέφωτο
Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις εξελίξεις σχετικά με τα υγειονομικά μέτρα προστασίας επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα:
https://www.snfnostos.org/2021/258/bomba-est%C3%A9reo/