Νέα

Το «Πέρασμα» του πιανίστα Γιώργου Κοντραφούρη σε διαδικτυακή πρεμιέρα

Το άλμπουμ «The Passing» κυκλοφόρησε από την καλή εταιρία Puzzlemusic πριν από έναν χρόνο. Ο Γιώργος Κοντραφούρης στο πιάνο και το τρίο του – με τον Κίμωνα Καρούτζο (μπάσο) και τον Jason Wastor (ντραμς), δυο μουσικούς που έχουν βάση τους τη Νέα Υόρκη, καθώς σπουδάζουν εκεί με τους μετρ Ron Carter και Kenny Washington, αντιστοίχως. Το «Πέρασμα» του Κοντραφούρη είναι ένα από τα καλύτερα τζαζ άλμπουμ που ακούσαμε την τελευταία χρονιά – όμως δεν είχαμε (λόγω καραντίνας κορωνοϊού) την ευκαιρία να απολαύσουμε και live.

banner

Πέντε original συνθέσεις του Γιώργου Κοντραφούρη, η «Αιώρα» της Σαβίνας Γιαννάτου και η «Αιολιάνα» του αείμνηστου τζαζμάστερ Μάρκου Αλεξίου συνιστούν μια γοητευτική ή και ονειρική διαδρομή σε μια σύγχρονη μουσική / ποιητική πράξη πολύ όμορφη – στοιχείο χαρακτηριστικό για τον Κοντραφούρη – και ένα πέρασμα σε μια πραγματικά απολαυστική καλλιτεχνική διάσταση.

Το άλμπουμ «The Passing» παρουσιάζεται από τη σκηνή του Half Note Jazz Club με live streaming πρεμιέρα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. H παράσταση θα παραμείνει διαθέσιμη έως και την Παρασκευή 5 Μαρτίου.
Ο κωδικός του εισιτηρίου (€10) έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και αναλυτικές οδηγιές για τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίου και παρακολούθησης υπάρχουν στο www.viva.gr


https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/giorgos-kontrafouris-trio/ 

banner