Νέα

Το καλοκαίρι του ’22 θα δούμε τους Judas Priest

Οι Judas Priest ανακοίνωσαν πως μεταφέρουν την περιοδεία τους για το καλοκαίρι του 2022, συμπαρασύροντας το live που θα φιλοξενήσει το Release Athens. Τα θέματα που εμφανίζονται στον εμβολιασμό για τον covid-19 στην Ευρώπη είναι ο βασικός λόγος αναπρογραμματισμού της περιοδείας, όμως ακόμα κι αυτή η αναβολή δεν πτοεί την μπάντα που μας κλείνει απευθείας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

banner

Έτσι, το Release Athens ανανεώνει τη συνάντησή μας με τους Judas Priest για την Παρασκευή 15 Ιουλίου του 2022, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου. Τα εισιτήρια που έχουν προπωληθεί θα ισχύσουν για τη νέα ημερομηνία χωρίς να χρειάζεται κάποια νέα διαδικασία από το κοινό, ενώ η προπώληση συνεχίζεται κανονικά. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής του εισιτηρίου σε voucher ίσης αξίας που μπορεί να εξαργυρωθεί σε άλλη συναυλία της ίδιας διοργανώτριας εταιρίας. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα voucher εδώ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του συγκροτήματος

«Δυστυχώς, λόγω συνεχιζόμενων θεμάτων με τον εμβολιασμό για τον Covid-19 στην Ευρώπη ενημερωθήκαμε πως η περιοδεία του 2021 δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί όπως είχε σχεδιαστεί. Όλες οι ημερομηνίες επαναπρογραμματίζονται για το 2022 και όλα τα εισιτήρια ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες».

banner

Σχετικά Θέματα