Νέα

Το Φεστιβάλ Κολωνού γίνεται πόλος έλξης για τους λάτρεις του θεάτρου και της μουσικής

Από -

Το Φεστιβάλ Κολωνού σηματοδοτεί την επιστροφή στην πόλη μετά το πέρας του καλοκαιριού, καθώς αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτιστικού Σεπτέμβρη στην Αθήνα. Τον θεσμό καθιέρωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) στα πλαίσια της πρόθεσης του Δήμου Αθηναίων να επανακτήσει τον ανοιχτό δημόσιο χώρο της πόλης, δημιουργώντας βραδιές πολιτισμού και ευχάριστες ψυχαγωγικές ανάσες στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού.

banner

Αρχαία ελληνική τραγωδία, συναυλίες που καλύπτουν ευρύ φάσμα μουσικών επιλογών, σύγχρονη ελληνική κωμωδία, σάτιρα, ελισαβετιανό δράμα κι όχι μόνο, συνθέτουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ, που θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, διατηρώντας τον πλουραλιστικό του χαρακτήρα για δεύτερη συνεχή χρονιά, με πληθώρα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων από αγαπητούς και αναγνωρισμένους καλλιτέχνες αλλά και νέες καλλιτεχνικές ομάδες και δημιουργούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν ή με εισιτήρια ιδιαίτερα χαμηλού κόστους, γεγονός που προσφέρει στους Αθηναίους αλλά και στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκπληρώνει τον απώτερο στόχο του Φεστιβάλ Κολωνού και φυσικά του ΟΠΑΝΔΑ. Όπως δηλώνει, άλλωστε, κι ο πρόεδρος του οργανισμού «Αποστολή του ­είναι να προσπαθήσει να γίνει η καθημερινότητα του Αθηναίου κάθε ημέρα και καλύτερη, ει ­δυνατόν, ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας συμπολίτης μας χωρίς πρόσβαση στις υπηρεσίες πολιτισμού».

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr και στο ταμείο του Ανοιχτού Θεάτρου Κολωνού δύο ώρες πριν την έναρξη της εκάστοτε παράστασης.

i Φεστιβάλ Κολωνού | 3-22 Σεπτεμβρίου 2018 | Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού Ιωαννίνων και Καπανέως, Κολωνός | 210 52 84 854 | www.opanda.gr | Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός Σεπόλια & Σταθμός Λαρίσης, Τρόλεï: No. 12 (Ζάππειο - Περιστέρι), στάση «Αρμονία», Λεωφορείο: 057 (Ομόνοια – Λόφος Σκουζέ), στάση «πλατεία Κολωνού».

banner

Αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κολωνού:

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό μουσικής

Σχετικά Θέματα