Νέα

Το Faust έχει μια μουσική πρόταση για κάθε μέρα της εβδομάδας

Ο Γιώργος Χουβαρδάς με την Κωνσταντίνα Κορδούλη, ο Αλέκος Βρέτος με το Mediterranean trio του, ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης με το λαούτο του και άρωμα Κρήτης, οι Palov & Mishkin με ένα δυναμικό come back και ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος με το jazz κουαρτέτο του συνθέτουν το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας για το Faust.

Γιώργος Χουβαρδάς & Κωνσταντίνα Κορδούλη

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου (9.30 μ.μ.), Ο Γιώργος Χουβαρδάς και η Κωνσταντίνα Κορδούλη ενώνουν τους πολύ ιδιαίτερους μουσικούς κόσμους τους και επιμελούνται μαζί με τον Κωνσταντίνο Τσακαλάκη το πρόγραμμα «Φωνές Δεμένες». Στο πιάνο και την ενορχήστρωση ο Βασίλης Θεοδωράκογλου.

Alekos Vretos Mediterranean trio

Ο Αλέκος Βρέτος αρχίζει και πάλι την εξερεύνηση της μουσικής με όχημα το ούτι του. Μεσογειακοί ήχοι που αναμιγνύονται με τζαζ διάθεση και νοοτροπία, σπρώχνουν το ούτι, το κανονάκι και το πιάνο σε «δρόμους» της Ανατολής και της Δύσης. Ο Δημήτρης Σεβδαλής (πιάνο) και η Αθηνά Κουκή (κανονάκι) συμπληρώνουν το καινούργιο τρίο του Αλέκου Βρέτου, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου (9:30μ.μ.) με καινούριες και παλιές συνθέσεις.

banner

Αλέξανδρος Τζουγανάκης

O Αλέξανδρος Τζουγανάκης αποτελεί μια νέα μουσική πρόταση για την ελληνική σκηνή, με «ρίζα» την παράδοση της Κρήτης και της Ελλάδας. Την Παρασκευή 22 Οκτώβρίου (9.30μ.μ.) θα απολαύσουμε σε ένα μουσικό ταξίδι εναλλακτικό, αυθόρμητο, μοναδικό, το πάντρεμα των παραδοσιακών ήχων με ροκ και τζαζ επιρροές.

Palov & Mishkin

Οι Palov και ο Blend Mishkin, επιστρέφουν στο Faust ακριβώς δώδεκα χρόνια από το ντεμπούτο τους - το one time project των ανερχόμενων τότε μουσικών παραγωγών. Το «Think Twice» γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων, αγαπήθηκε από νέους παραγωγούς και μη. Πλέον, έχει πλέον εξαντληθεί και δεν υπάρχει πουθενά, εκτός από μερικές κόπιες cd, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού αλλά το Σάββατο 23 Οκτωβρίου (10.30μ.μ.) θα έχουμε την ευκαιρία να χορέψουμε ξανά τα Et De Clarinet, De mi Carreta, Bailando, Ambiente Tropical.

Andreas Polyzogopoulos Quartet

Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος θα παρουσιάσει παλιότερες συνθέσεις και κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο του με το νέο κουαρτέτο του, Κυριακή 24 Οκτωβρίου (9.30μ.μ.). Χαρακτηριστικό του γνώρισμα του είναι η αέναη αναζήτηση του καινούριου, χωρίς τον φόβο του ρίσκου, θεωρώντας εξίσου σημαντικά στην μουσική, τον ρυθμό αλλά και τη σιωπή.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό μουσικής