Θέμα

Τέσσερις όμορφες βραδιές στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου

Από -

Τέτη Κασιώνη

«Πέταγμα» είναι ο τίτλος του πρώτου προσωπικού δίσκου της νεαρής ερμηνεύτριας που με την ιδιαίτερη αγάπη της για την έθνικ και έντεχνη ελληνική μουσική μας ταξιδεύει με δικές της συνθέσεις καθώς και με τραγούδια της Edith Piaf, της Chavela Vargas, του Astor Piazzola, του Jacques Brel, της Luz Cazal και άλλων σπουδαίων ερμηνευτών και μουσικών της παγκόσμιας σκηνής. (4/1)

Γιώργης Χριστοδούλου

Παρέα με τον Χάρη Σταυρακάκη (πιάνο, ακορντεόν) γεμίζει τη βραδιά με τραγούδια από την 20άχρονη πορεία του στη δισκογραφία, από τους «Γιαπωνέζικους κήπους» μέχρι τον «Αττίκ στο Παρίσι». Μαζί με τις ιδιαίτερες ιστορίες των τραγουδιών με τις οποίες συνοδεύει πάντα το πρόγραμμα του. (11/1)

Jennie Kapadai trio

Μια από τις ξεχωριστές blues φωνές της σκηνής μας τα τελευταία χρόνια - μαζί με τους Χρήστο Μπαλαούρα (κιθάρα) και Αλέξη Δελή (κοντραμπάσο) - παρουσιάζει classics του vocal jazz ρεπερτορίου. Θυμίζοντάς μας την Ella, την Billie, την Dinah, τον Frank αλλά και την Amy! (18/1)

Eva Sakellari

Μια «acoustic» βραδιά γεμάτη με soul συναίσθημα που η ξεχωριστή ερμηνεύτρια «ντύνει» με soul, pop, blues, funk αλλά και jazz αγγλόφωνες επιτυχίες, καινούριες και παλιές, original τραγούδια καθώς και «πειραγμένες» διασκευές. (25/1)

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης