Νέα

Τα «ηλεκτρικά» των Πυξ Λαξ σε μια livestreaming παράσταση

Εκεί που δειλά δειλά είχαμε ξεκινήσει και πάλι να τσεκάρουμε live, μουσικά events και κάναμε σχέδια για εξόδους, ανακοινώθηκαν στις αρχές του μήνα τα νέα μέτρα ενάντια στη διασπορά της πανδημίας. Κλειστήκαμε, λοιπόν, εκ νέου και όλη μέρα μπροστά από τον υπολογιστή ξεκινήσαμε να αναζητούμε ξανά εναλλακτικές να φτάσουμε λίγο πιο κοντά στην «ελεύθερη» πραγματικότητά μας.

Οι Πυξ Λαξ έρχονται να μας υπενθυμίσουν «τι είναι αυτό που μας ενώνει», σε μία μοναδική βραδιά. Αν και το αρχικό πλάνο της βραδιάς ήταν η συναυλία να πραγματοποιηθεί μπροστά σε ζωντανό κοινό, σύμφωνα με τα μέτρα για την πληρότητα του χώρου, η παράσταση ευθυγραμμίζεται με τους νέους κανονισμούς και πραγματοποιείται αμιγώς διαδικτυακά. Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου οι Πυξ Λαξ θα παρουσιάσουν μία livestreaming παράσταση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, από το θέατρο «Χώρος».

Η μπάντα, καθώς και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης, δεσμεύονται ότι θα κρατούν αποστάσεις ασφαλείας χωρίς όμως περιορισμούς στην επικοινωνία με το κοινό. Οι Πυξ Λαξ θα παρακολουθούν σε ζωντανό χρόνο τα σχόλια των ακροατών μέσω της πλατφόρμας livestreaming επιτρέποντας έτσι την καλύτερη δυνατή αλληλεπίδραση που μπορεί να υπάρξει με τις δεδομένες συνθήκες του δεύτερου lockdown και έτοιμοι να μας κάνουν να ενώσουμε τις φωνές μας από όπου κι αν βρισκόμαστε!

i Κυριακή 29 Νοεμβρίου | 9 μ.μ. | Διαδικτυακό εισιτήριο: €5 | Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας εδώ https://pixlaxelectric.eventbrite.co.uk/ | Με το εισιτήριό σας θα λάβετε έναν κωδικό και την ημέρα της εκδήλωσης, με τον συγκεκριμένο κωδικό θα έχετε πρόσβαση στη διαδικτυακή συναυλία