Φεστιβάλ

Συντονιστείτε στο διήμερο και με ελεύθερη πρόσβαση Adult Swim Festival

Πρεμιέρες βίντεο κλιπ και τραγουδιών, πάνελ και watch parties φέρνει στην οθόνη μας το φεστιβάλ που συνταιριάζει μουσική και κωμωδία. «Είναι δωρεάν, ελεύθερο και εγγυούμαστε ότι θα είναι διαφορετικό από οτιδήποτε στην ιστορία του σύμπαντος, αλλιώς τα λεφτά σας πίσω» ανακοίνωσε με ένα post το Adult Swim Festival, δημοσιοποιώντας το line up της ετήσιας φθινοπωρινής διοργάνωσης που φέτος θα διεξαχθεί ψηφιακά μέσα από το κανάλι του στο youtube.

Ανάμεσα στο πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου 13 και 14 Νοεμβρίου (ξεκινά από τις 9.05μ.μ. ώρα Ελλάδας), σταχυολογούμε εμφανίσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως οι Algiers, Kamasi Washington και Mastodon, την πρεμιέρα του βίντεο των Run the Jewels για το τραγούδι «No Save Point» όπως εμφανίστηκε στο βιντεοπαιχνίδι Cyberpunk 2077 μαζί με μια συνέντευξη τους με θεματική «Cyberpunk, το μέλλον του χιπ χοπ και τα γεννητικά όργανα των ρομπότ», ένα νέο τραγούδι και βίντεο από τους Deftones αλλά και το dj set της Robyn στο Club Domo της Στοκχόλμης.

Επιπλέον, οι σειρές έχουν την τιμητική τους με ένα (πολύ πρωινό) watch party στο εθιστικό animation «Metaloclypse», αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον πάνελ-γιορτή για τα highlights της 4ης σεζόν του Rick and Morty, με τον δημιουργό Dan Harmon καθώς και τους ηθοποιούς Chris Parnell, Sarah Chalke και Spencer Grammer. Στο χώρο της κωμωδίας, ο δημοφιλής κωμικός Eric Andre παίρνει τα ηνία, σε ένα πάνελ που θα αποκαλύψει το μυστήριο πίσω από τη δημιουργία του σόου του.

Το φεστιβάλ υπόσχεται αποκλειστικά αναμνηστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα του αλλά και εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Δείτε όλους τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν καθώς και τις ώρες εμφάνισης εδώ.