Νέα

Stages A/Live: Οι Nightstalker κάνουν ποδαρικό στη νέα δράση της Στέγης Ωνάση

Nightstalker | Gagarin 205  © Pinelopi Gerasimou
Nightstalker | Gagarin 205 © Pinelopi Gerasimou

Αν ένα χρόνο πριν μας έλεγαν πως θα περνούσαμε ολόκληρο χειμώνα χωρίς συναυλίες, χωρίς να συγκεντρωθούμε στη Λιοσίων έξω από το Gagarin 205 ή να κατεβούμε βιαστικά τα σκαλάκια του AN Club, θα γελούσαμε. Και να που μπήκαμε στο 2021 κι έχουμε από πέρσι να απολαύσουμε μια συναυλία σε κλειστό χώρο, με άγνωστο ακόμα το πότε θα έχουμε ξανά αυτήν την ευκαιρία.

banner

Με τους συναυλιακούς χώρους, τους καλλιτέχνες αλλά και όλο το προσωπικό επαγγελματιών που συντελεί στην υλοποίηση μιας συναυλίας να έχουν βρεθεί σε (οικονομική και δημιουργική) αδράνεια μετά τους τόσους μήνες απενεργοποίησης των σκηνών, η Στέγη Ωνάση εγκαινιάζει μία σειρά συναυλιών κεκλεισμένων των θυρών, με σκοπό την ενίσχυση όλων των ανθρώπων που βρίσκονται μπροστά και πίσω από τη σκηνή, με μόνο στόχο τη δική μας μουσική απόλαυση. Με τίτλο «Stages A/Live» τα συναυλιακά venues ξαναζωντανεύουν μαζί με τους καλλιτέχνες και φυσικά όλους εμάς που νοσταλγούμε ένα καλό, συγχρωτισμένο live.

Στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouΤube θα μεταδίδονται ελεύθερα για το επόμενο διάστημα αποκλειστικές συναυλίες σε κλειστούς χώρους της Αθήνας και τις Θεσσαλονίκης, από αγαπημένες μπάντες όλου του μουσικού φάσματος. Την έναρξη σημαίνουν οι Nightstalker την Κυριακή 10 Ιανουαρίου από τη σκηνή του venue της Λιοσίων. Μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, οι Nightstalker κουβαλούν στην πλάτη τους πάνω από 30 χρόνια πορείας και φημίζονται για τα εκρηκτικά live τους, ακόμα κι αν θα βρεθούν σε μία άδεια από κοινό αίθουσα. Η συναυλία έχει κινηματογραφηθεί από τον Χρήστο Σαρρή. Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες και χώροι που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Stages A/Live» θα ανακοινωθούν σταδιακά.

banner

Σχετικά Θέματα