Νέα

Σε υβριδική μορφή θα πραγματοποιηθεί το Athens Music Week

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για την υβριδική επαναφορά του Athens Technopolis Jazz Festival, το βιομηχανικό διαμάντι της πόλης επιστρέφει ανακοινώνοντας την φετινή βερσιόν του Athens Music Week. Επιμένοντας υβριδικά, για τη διασφάλιση της ασφάλειας όσο και της μουσική εμπειρίας, από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία σειρά εκδηλώσεων με επίκεντρο τη Μουσική Βιομηχανία και τις πιο τρέχουσες τάσεις που συναντάμε.

banner

Ομιλίες, εργαστήρια, σεμινάρια, showcases αλλά και ένα ιδιαίτερο live event το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, συνθέτουν το πλούσιο πρόγραμμα του συνεδρίου. Οι δυνατότητες ανάδειξης των ντόπιων μουσικών διεθνώς, το κοινό του Ελληνικού hip-hop, ζητήματα φύλων, πνευματικής ιδιοκτησίας αλλά κι οι νέες μέθοδοι που αλλάζουν την πολιτιστική διαχείριση είναι μερικά μόνο από τα θέματα της εβδομάδας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις τεχνολογικές εξελίξεις: clubhouse, blockchain, fortnite παύουν να είναι άγνωστες λέξεις.

Όλα τα θέματα θα παρουσιαστούν και συζητηθούν από έμπειρους και επιτυχημένους εκπροσώπους της βιομηχανίας, ενώ στο πλαίσιο του showcase οι Έλληνες καλλιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να παράξουν και να παρουσιάσουν πρωτότυπο οπτικοακουστικό υλικό.

Όλες οι δράσεις είναι ελεύθερες για το κοινό, ως ένδειξη συμβολικής υποστήριξης στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο κλάδος της μουσικής παγκοσμίως, ενώ το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τον Μάιο.

banner