Νέα

Πρεμιέρα για το νέο single του Σωκράτη Μάλαμα

Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι η παρέα μας σε κάθε καραντίνα (και γενικά). Στο πρώτο lockdown, η καθημερινή αναμετάδοση από το σπίτι του, με την οικογένεια Μάλαμα να μπαινοβγαίνει στο κάδρο τραγουδώντας ακουστικές βερσιόν των πιο αγαπημένων τραγουδιών του, ήταν το σταθερό ραντεβού για να ξεκινήσει καλά η μέρα, ενώ η καθιστή συναυλία του το καλοκαίρι ήταν από τις ομορφότερες μουσικές στιγμές – ακόμα κι αν δεν μπορούσαμε να σηκωθούμε από τις καρέκλες μας και να αγκαλιαστούμε όλοι μαζί στην «Ανδρομέδα», όπως συνηθίζαμε τόσα χρόνια.

Η δεύτερη καραντίνα δεν περιορίζει για άλλη μια φορά τη δημιουργικότητά του. Την Παρασκευή 13 του μήνα στις 10.30 το πρωί, θα κάνει πρεμιέρα ένα νέο κομμάτι, σε Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους Γιώργου Κλεφτογιώργου, με τίτλο «Κατάματα». Το teaser κεντάει για άλλη μια φορά τις γνωστές μουσικές που περιμένουμε από τον Μάλαμα και κάτι μας λέει πως θα χρειαστεί για συνοδεία ένα τσιπουράκι, για τα παρασκευιάτικα σεκλέτια.

Εκτός από το νέο single, ξεκίνησε και πάλι να ανεβαίνει κάθε Δευτέρα στο youtube η έβδομη ενότητα από τα «Σκέτα», τη σειρά με ακουστικές εκδοχές των ρεμπέτικων και έντεχνων τραγουδιών που συναντάμε σε κάθε μουσικό πρόγραμμα που σέβεται τον εαυτό του εδώ και είκοσι και πλέον χρόνια, με την «Μπαλάντα του Ούρι» μαζί με τη Μάρθα Φριντζήλα να κάνει την αρχή. Επιπλέον, από τον Αύγουστο, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μας έχει προϊδέασει για έναν αναμενόμενο νέο δίσκο με κύριο ερμηνευτή τον Σωκράτη και τίτλο «Απροστάτευτος», για τον οποίο όμως ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες ως προς την κυκλοφορία του.