Νέα

Οι Sofi Tukker δίνουν περισσότερο χρώμα στο Release Athens 2020

Οι Sofi Tukker είναι σίγουρα ένα από τα πιο φρέσκα και hot ονόματα που θα απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι. Η γερμανίδα Sophie Hawley-Weld και ο αμερικανός Tucker Halpern έχουν φτιάξει ένα μουσικό dance αμάλγαμα που, από την πρώτη στιγμή, τους πήγε πολύ ψηλά - κοντά στο γκράμι!

Με το πρώτο τους τραγούδι, το Drinkee του 2016, οι Sofi Tukker έπιασαν σχεδόν κορυφή και με το πρώτο τους άλμπουμ, Treehouse, δυο χρόνια αργότερα, εδραίωσαν την επιτυχία τους. Μεγάλα σουξέ όπως τα Best Friend και Purple Hat δίνουν το στίγμα μιας μουσικής που δεν κατατάσσεται εύκολα στο διεθνές dance / electronica τοπίο αλλά, σίγουρα, την κάνουν να ξεχωρίζει στην παγκόσμια pop / dance σκηνή. To Brazilian Soul, τραγουδισμένο στα πορτογαλικά από την Sophie, είναι ένα από τα ξεχωριστά επιτεύγματα του σπουδαίου αυτού duo που έρχεται να σφραγίσει το φετινό Release Athens.

Τιμές εισιτηρίων
Η προπώληση συνεχίζεται προς 40 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP στα 120 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen–bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.
Διάθεση εισιτηρίων
Τηλεφωνικά στο 11876 | Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr | Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)