Νέα

Οι Pet Shop Boys θα έρθουν τελικά το 2022

Το «Dreamworld» τουρ των Pet Shop Boys αναπρογραμματίζεται για την επόμενη χρονιά, συμπαρασύροντας και τη συναυλία τους στην Πλατεία Νερού. Το live μεταφέρεται στην Πέμπτη 30 Ιουνίου του 2022, συνεχίζοντας το σερί των ακυρώσεων των φετινών συναυλιών. Ήδη η μέρα με τους Judas Priest έχει μεταφερθεί στο επόμενο καλοκαίρι, ενώ και το Ejekt Festival ανακοίνωσε πως δε θα πραγματοποιηθεί φέτος.

banner

Ο αναπρογραμματισμός των συναυλιών κρίνεται όλο και περισσότερο απαραίτητος όσο δεν βρίσκεται ένας ασφαλής τρόπος για την διεξαγωγή τους, ενώ και του χρόνου θα εξαρτηθεί τόσο από την πορεία των εμβολιασμών και τις κυβερνητικές αποφάσεις, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και των παρευρισκομένων.

Όσοι έχουν προμηθευτεί ήδη τα εισιτήρια τους θα μπορέσουν να τα αξιοποιήσουν στη νέα ημερομηνία, ενώ όσοι θέλουν μπορούν να τα εξαργυρώσουν με τη μορφή voucher σε άλλη εκδήλωση του διοργανωτή. Περισσότερα για τα voucher μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ η προπώληση συνεχίζεται κανονικά.

banner

Σχετικά Θέματα