Νέα

Οι Opera Chaotique πάνε στο Εθνικό Αστεροσκοπείο

Από -

(C) Andrey Kezzyn
(C) Andrey Kezzyn

Στον μαγευτικό χώρο στο Λόφο των Νυμφών, κάτω από τα άστρα και με θέα την Αθήνα, οι Opera Chaotique με guests την Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού και την Eύα Γαλογαύρου, θα παρουσιάσουν την Πέμπτη 9 Ιουλίου, την πετυχημένη ανά τον κόσμο παράστασή τους, «Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες». Επειδή οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο αλλά δεν άφησαν και πολλά για τον Tenorman και τον Voodoo Drummer, αυτοί έρχονται για να θέσουν για μια ακόμα φορά φιλοσοφικά ερωτήματα του τύπου «Πώς σχετίζεται ο Tom Waits με την αρχαιολελληνική πραγματικότητα» ή αν ο διάβολος κατάγεται από αυτά τα μέρη! Μέσα από όλα αυτά προκύπτει ένα διονυσιακό καμπαρέ που, στο δεύτερο μέρος μετατρέπεται σε κωμωδία καθώς παρουσιάζουν αποσπάσματα από την παράστασή τους «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη και τραγούδια από το επερχόμενο πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ τους και άλλα πολλά.

(C) Andrey Kezzyn
(C) Andrey Kezzyn

Το κοινό θα είναι καθήμενο και θα φιλοξενηθεί το 70% της χωρητικότητας. | Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.
Εισιτήριο : 10€ | Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 | Ώρα Έναρξης 21:15
Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια από το Αστεροσκοπείο πρωί 10.00-14.00 Τρίτη ως Παρασκευη και 21:00 - 22:30 Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο | Τηλ: 210 3490160 και 210 3490036