Νέα

Οι Helloween επιστρέφουν στην Αθήνα

Από -

Οι πρωτοπόροι του power metal επιστρέφουν μετά από 7 χρόνια στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού τους εκτεταμένου τουρνέ «United Alive World Tour Part II». Με τους Kai Hansen και Michael Kiske να έχουν επιστρέψει στους Helloween από το 2016 για το Pumpkins United Tour, η συναυλία της 14ης Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί με συμπληρωμένη των ομάδα των Michael Weikath, Markus Grosskopf, Andi Deris, Sascha Gerstner και Daniel Löble. Το show στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου - Τάε Κβον Ντο υπόσχονται να είναι λυσσαλέο και να διαρκέσει τουλάχιστον δυόμισι ώρες.

Οι ατμοσφαιρικοί My Dying Bride, σταθεροί στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού, θα πλαισιώσουν τη γερμανική μπάντα με τις σπαραχτικές μελωδίες τους, όπως γράφονται στο νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, ενώ οι Domination Inc θα εκπροσωπήσουν τον ελληνικό σκληρό ήχο. Η 14η Νοεμβρίου θα είναι η χειμερινή βερσιόν του AthensRocks για το 2020, το οποίο στην καλοκαιρινή εκδοχή του (14/6, ΟΑΚΑ) θα φιλοξενήσει τους συναισθηματικούς The National και τους καταιγιστικούς Idles, σε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες συναυλίες του καλοκαιριού.

Στην πρώτη φάση προπώλησης τα εισιτήρια θα κοστίζουν € 45 ευρώ.

iΣημεία Προπώλησης: www.highpriority.gr, www.ticketmaster.gr, Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111, Δίκτυο καταστημάτων Public, φυσικά σημεία προπώλησης: Reload Stores (Ακαδημίας 81), Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22) και No Remorse Records (Γαμβέτα 4)

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό μουσικής