Νέα

Οι Bauhaus στο Release Athens 2020

Από -

To Release Athens 2020 υποδέχεται τους σκοτεινούς θρύλους Bauhaus, την Παρασκευή 12 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, σε ένα από τα ελάχιστα shows που θα πραγματοποιήσουν στην Ευρώπη μετά την επανασύνδεσή τους, η οποία περιλαμβάνει και τα 4 αυθεντικά μέλη. Οι Peter Murphy, Daniel Ash, Kevin Haskins και David J ξαναφέρνουν στη ζωή μία μπάντα-σύμβολο για το Gothic Rock (και όχι μόνο), ανοίγοντας το Release Athens με μία εμφάνιση που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια!

To Release Athens 2020 ανοίγει την Παρασκευή 12 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού και υποδέχεται το θρυλικό γκρουπ των Bauhaus. Μετά την επανασύνδεσή τους, οι υποδέχεται τους σκοτεινούς θρύλους Bauhaus, την Παρασκευή 12 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, σε ένα από τα ελάχιστα shows που θα πραγματοποιήσουν στην Ευρώπη μετά την επανασύνδεσή τους, οι Peter Murphy, Daniel Ash, Kevin Haskins και David J ζωντανεύουν ξανά την εμβληματική μπάντα του gothic – και των συναφών ιδιωμάτων. Η συναυλία που θα δώσουν εδώ οι Bauhaus είναι μια από τις λίγες επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Το dark πρόσωπο που εισήγαγαν στα τέλη της δεκαετίας του ’70 οι Bauhaus ήταν απλώς μια εικόνα καθώς η μουσική του ήταν εμπλουτισμένη με στοιχεία από την ψυχεδέλεια ως το φανκ και από το glam ως το dub. Το γκρουπ διαλύθηκε και επανασυνδέθηκε τρεις τέσσερις φορές με πιο πρόσφατη την περσινή και δείχνοντας πως τίποτα σ’ αυτούς δεν πρέπει να θεωρείται παρωχημένο.

Η προπώληση ξεκινάει την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στις 11:00, προς 35 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 40 ευρώ.
Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.