Νέα

Ο Σάκης και η Σόνια τραγουδούν τα κλασικά στο Ηρώδειο

Από -

Η διεθνούς φήμης υψίφωνος Σόνια Θεοδωρίδου και ο ξεχωριστός ποπ σταρ Σάκης Ρουβάς τραγουδούν μαζί στο Ηρώδειο, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, σε ένα πρόγραμμα που έχει τίτλο Sonia and Sakis sing the Classics, με τη συνοδεία της Oρχήστρας Mobile που διευθύνει ο μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης.

(c) NDP Photo Agency
(c) NDP Photo Agency

Η έννοια classics περιλαμβάνει πασίγνωστες επιτυχίες είτε από το κλασικό είτε από το ποπ ρεπερτόριο, προσωπικές ή πραγματικά κλασικές των δύο καλλιτεχνών, τραγούδια συνθετών όπως ο Lucio Dalla ή ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Ennio Morricone ή ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.ά. Η Σόνια Θεοδωρίδου και ο Σάκης Ρουβάς θα μας τραγουδίσουν σε ντουέτα ή σόλο κομμάτια όπως το Caruso, το Άνθρωποι μονάχοι, την Άρνηση, το Σ' έχω ερωτευτεί κ.ά. Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο που θα αγγίξει καρδιές.

INFO
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 – ΗΡΩΔΕΙΟ - ΩΡΑ 21:00
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: www.ticketservices.gr, τηλεφωνικά στο 210 7234567 στα εκδοτήρια της ticket services ή του Ελληνικού Φεστιβάλ Πανεπιστημίου 39 και στα ταμεία του Ηρωδείου και σε όλα τα Public
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 7298930
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ : VIP 75€, Α' ΖΩΝΗ 65€, Β' ΖΩΝΗ 55€, Γ' ΖΩΝΗ 45€, ΑΜΕΑ 35€ | ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: Δ' ΖΩΝΗ 38€, Ε' ΖΩΝΗ 33€, ΣΤ' ΖΩΝΗ 28€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ-ΑΝΕΡΓΩΝ 25€ ΣΤΗΝ ΣΤ' ΖΩΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ.
ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σχετικά Θέματα