Νέα

Ο Parov Stellar και ο Gramatik στο Release Athens 2020

Μια ακόμα ημέρα στην Πλατεία Νερού, η Παρασκευή 19 Ιουνίου, όπου το Release Athens 2020 υποδέχεται τον πολυαγαπημένο, γνωστό και μη εξαιρετέο, Parov Stelar για να ολοκληρώσει μια εκρηκτική βραδιά με τους electro swing ήχους του. Μαζί του, στο χτίσιμο της βραδιάς, προστίθεται ο μάγος της κονσόλας Gramatik, κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη, με φάνκι, χιπ χοπ, electro και dubstep ρυθμούς.

(c) Mark Unterberger
(c) Mark Unterberger

Ο Marcus Fuereder ή Parov Stelar, εφευρέτης πρακτικά του electro swing, είναι πασίγνωστος στο ελληνικό κοινό από αλλεπάλληλες εμφανίσεις του εδώ. Τώρα έρχεται εδώ με το νέο του δίσκο Voodoo Sonic - The Trilogy, το πρώτο μέρος του οποίου έχει ήδη κυκλοφορήσει - και έπονται άμεσα και τα άλλα δύο. Έτσι, αναμένεται να φτιάξει κάτι καινούργιο κι εκπληκτικό εδώ.

Όσο για τον Σλοβένο Gramatik, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς / παραγωγούς διεθνώς, κατακτώντας την νεοϋορκέζικη electro-dance σκηνή με τους πειραματισμούς του πάνω στην electronica με το χιπ χοπ και το trip-hop καθώς και τους bluestep ρυθμούς του.

Η προπώληση ξεκινάει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 11:00, προς 32 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία. | Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 100 ευρώ. [Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες].
Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά στο 11876 | Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr | Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)