Νέα

Ο Γιάννης Βακαρέλης συναντά το Philharmonia Quartett Berlin στο Megaron Online

Το ραντεβού του φημισμένου πιανίστα μας με το διάσημου κουαρτέτο, που αποτελείται από εξάρχοντες της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, είναι την Κυριακή 7 Ιουνίου (9:00 μ.μ.), στην ψηφιακή σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ο Γιάννης Βακαρέλης και το Philharmonia Quartett Berlin παρουσιάζουν το Κουιντέτο με πιάνο σε φα ελάσσονα, έργο 34 του Γιοχάννες Μπραμς, μία από τις ωραιότερες συνθέσεις μουσικής δωματίου του Ρομαντισμού. Η συναυλία αυτή, που ήταν φιλανθρωπική εκδήλωση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, έγινε στις 22 Noεμβρίου του 1994. Το κουαρτέτο αποτελούν οι βιολονίστες Ντάνιελ Σταμπράβα και Κρίστιαν Στάντελμαν, ο βιολίστας Νάιταρντ Ρέζα και ο τσελίστας Γιαν Ντήσσελχορστ. Θα τους απολαύσουμε μαζί με τον Γιάννη Βακαρέλη στο πιάνο, στο παρακάτω link.
ww.megarononline.gr/events/giannis-vakarelis-philharmonia-quartett-berlin/

Megaron Online
H επόμενη αναμετάδοση του Megaron Online, την Τετάρτη 10/6 (9:00 μ.μ.), έχει την «Οδύσσεια», ένα μπαλέτο βασισμένο στο ομηρικό έπος σε σκηνοθεσία-χορογραφία του Τζον Νοϋμάγερ. Τη μουσική, που έχει αποσπάσει το βραβείο Benois de la danse, υπογράφει ο Γιώργος Κουρουπός, ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια σχεδίασε ο Γιάννης Κόκκος.
Δείτε το πρόγραμμα του Megaron Online με την περιγραφή και τους συντελεστές όλων των προβολών εδώ: http://www.megarononline.gr/