Νέα

Ο Bloody Hawk παίζει live (και διαδικτυακά) στο Νιάρχος

Από -

Παίζοντας με την ουσία του ιδιώματος, δηλαδή με τη συναισθηματική δυναμική της street poetry και του αντίστοιχου beat, και με μίνιμαλ μουσικά σχήματα στο background, ο Bloody Hawk, ο ράπερ από την Ξάνθη που εντυπωσιάζει με την μικρή μέχρι τώρα πορεία του στην εγχώρια χιπ χοπ σκηνή, μας έδωσε έναν ουσιώδη δίσκο, το «1 Ευρώ» που έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο σημαντικός δίσκος χιπ χοπ στη χώρα μας για την προηγούμενη χρονιά.

photo by Zisis Tsoubos
photo by Zisis Tsoubos

Τώρα ήρθε η ώρα αυτός ο δίσκος να παρουσιαστεί ζωντανά με την εμφάνιση του Bloody Hawk στον Θόλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου (9 μ.μ.). Ο 24χρονος ράπερ γκελάρει πετυχημένα με τις ως τώρα live εμφανίσεις του – ωστόσο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η παρακολούθηση της συναυλίας θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου, ενώ οι υπόλοιποι θεατές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν τη συναυλία live στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ (www.snfcc.org), στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

Εισιτήρια: €10 (μειωμένο €5). | Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και ηλεκτρονικά. | Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 08/09.