Νέα

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε διαδικτυακό live από τον Φάρο του «Νιάρχος»

Από -

Πέμπτη 4 Ιουνίου, στις 9 μ.μ. συνεχίζεται με μια σόλο performance του Αλκίνοου Ιωαννίδη η διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είναι από τους λίγους καλλιτέχνες (σε διεθνικό επίπεδο) που μπορούν να κρατήσουν μια ολόκληρη συναυλία μόνοι τους – σόλο, δηλαδή. Το έχει αποδείξει πλειστάκις στην πράξη και, κάθε φορά, αν και το ρεπερτόριο είναι κατά βάσιν σταθερό, έχουμε βιώσει και μια διαφορετική, πιο πλούσια, αισθητική εμπειρία. Ο Αλκίνοος, σε συζήτηση που είχαμε επ’ αυτού, επιμένει ότι αυτό είναι πάντα αποτέλεσμα όχι δικό του αλλά της ίδιας της τέχνης που υπηρετεί. Και, σίγουρα, ξέρει καλύτερα!

Τώρα, μετά από αρκετή αποστασιοποίηση και πριν ακόμα μπούμε στην συναυλιακή «κανονικότητα», έχουμε την ευτυχία να απολαύσουμε μια εξαιρετική διαδικτυακή συναυλία, με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και όλα τα μοναδικά του τραγούδια. Με τον ίδιο, μόνο του, στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, το λαούτο και το τραγούδι. Την Πέμπτη, 9 μ.μ., από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ και από το snfcc.org/ioannidis καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook.