Νέα

Ο Jose Carreras στην τελευταία του μεγάλη συναυλία!

Από -

Ο μεγάλος Καταλανός τενόρος Jose Carreras, εμφανίζεται για τελευταία φορά στο ελληνικό και βαλκανικό κοινό με μια μεγάλη συναυλία στο κλειστό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου.

Ο Jose Carreras, ένας από τους κορυφαίους «Τρεις Τενόρους» της εποχής μας, είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις ερμηνείες του στις όπερες του Βέρντι και του Πουτσίνι. Ξεκίνησε την καριέρα του από πολύ μικρή ηλικία και έχει ερμηνεύσει δεκάδες ρόλους σε μεγάλες σκηνές όπερας σε όλο τον κόσμο ενώ έχει ηχογραφήσει αμέτρητους αριστουργηματικούς δίσκους.
Τον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη θα συνοδεύσει η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, σε ένα πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού τενόρου. Η συναυλία αυτή είναι μοναδική, γιατί αφενός ο μεγάλος καλλιτέχνης έχει περιορίσει τις εμφανίσεις του σε μεγάλους χώρους αλλά και γιατί θα είναι η τελευταία του εμφάνιση στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες.

Info: Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ O.Α.Κ.Α. | 24 Νοεμβρίου 2019 | 20:30 | € 35-120
https://www.viva.gr/tickets/music/oaka/jose-carreras/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Jose+Carreras+13%2F7%2F2019