Νέα

Ο Jonas Kaufmann έρχεται για ένα μοναδικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο

Από -

Πέρα από οποιαδήποτε φήμη και επίπεδο stardom, ο σπουδαίος αυτός Γερμανός οπερατικός τενόρος είναι και ένας από τους πληρέστερους – και καλύτερους – ερμηνευτές lieder της κλασικής σκηνής και με αυτή του την ιδιότητα / ειδικότητα έρχεται στις 6 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής για να δώσει ένα μοναδικό ρεσιτάλ.

(c) gregor honenberg_sonyclassical
(c) gregor honenberg_sonyclassical

Ο Jonas Kaufmann θα παρουσιάσει βασικά το νέο του άλμπουμ «Selige Stunde (Στιγμές χαράς)» που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα από την Sony Classical και περιλαμβάνει lieder των Σούμπερτ, Μπραμς, Στράους, Μάλερ και άλλων μεγάλων μουσουργών. Το άλμπουμ αυτό είναι το πρώτο μιας σειράς παρόμοιου ρεπερτορίου και ο Kaufmann το έχει ηχογραφήσει μαζί με τον σπουδαίο πιανίστα Helmut Deutsch – με τον οποίο έρχεται και σ’ αυτή τη συναυλία.

(c) lenawunderlich_sonyclassical
(c) lenawunderlich_sonyclassical

Διάρκεια 90 λεπτά (με παύση 10 λεπτών)
Τιμές εισιτηρίων 13 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 19 € ● 30 € ● 42 € ● 52 € ● 62 € ● 70 € > | Eισιτήρια 210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ακολουθεί τις πλέον ενημερωμένες οδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία του κοινού και των εργαζομένων του.