Νέα

Ο Jack Savoretti ανοίγει τα φετινά Church Sessions του Pepper 96.6

Από -

O ραδιοφωνικός σταθμός Pepper 96.6 ανοίγει τα φετινά του Church Sessions, τα οποία κάνει κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, με τον Jack Savoretti, στις 14 Οκτωβρίου. σε μια ακουστική περφόρμανς.

(c) Chris Floyd
(c) Chris Floyd

Βρετανός, ιταλικής καταγωγής και προέλευσης, τραγουδοποιός και τραγουδιστής, ο Jack Savoretti είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική προσωπικότητα που δείχνει να ξεχωρίζει μέσα από μια νεότερη φουρνιά η οποία διαμορφώνει το σύγχρονο πρόσωπο της ποπ-ροκ σκηνής. Με ιδιαίτερη ποιητική φλέβα που έχει ήδη δοκιμαστεί, ο Jack Savoretti μπορεί να έκανε «μπαμ» σήμερα, έχει όμως μια ενδιαφέρουσα προϊστορία εδώ και μια 12ετία κι έξι άλμπουμ, τα οποία ιχνογραφούν με τον καλύτερο τρόπο την καλλιτεχνική του προσωπικότητα. Το τελευταίο του, το «Singing to strangers», που κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη, ήταν αυτό που τον τοποθέτησε οριστικά στο κάδρο και τον πήγε στην κορυφή των βρετανικών charts και τον έκανε αναγνωρίσιμο και στην Ελλάδα, μέσα από τη ραδιοφωνική του επιτυχία «Candlelight», ήδη από τον Δεκέμβριο του 2018. Έτσι, ήταν μια πολύ φυσική επιλογή για να ανοίξει τα φετινά Church Sessions του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper 96.9. Ενας καλλιτέχνης που τώρα ανεβαίνει στην πρώτη του παρουσία στη χώρα μας.

Η συναυλία του Jack Savoretti είναι στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στις 14/10. Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προσκλήσεις από τον ραδιοφωνικό σταθμό Pepper 96.6.