Θέμα

Μουσικές και φωνές παιδιών από όλο τον Κόσμο

Το British Council και η UNICEF διοργανώνουν την Τρίτη 15 Μαΐου στην αίθουσα Ω2 του Ωδείου Αθηνών συναυλία με τη συμμετοχή της χορωδίας μαθητών από τα Εκπαιδευτικά Κέντρα της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων στο Σκαραμαγκά, της Έλιξ και της Μετάδρασης. Τη χορωδία αυτή των μαθητών, που οι ηλικίες τους είναι 12-17, πλαισιώνουν ταλαντούχοι μουσικοί, τραγουδιστές και άλλοι καλλιτέχνες καθώς και το μουσικό ντουέτο της Ελένης και Σουζάνας Βουγιουκλή.

banner

Οι μικροί χορωδοί δούλεψαν σε συνεργασία με μουσικούς και καλλιτέχνες στην ανάπτυξη του ρεπερτορίου της συναυλίας μέσα από την μεγάλη συλλογή τραγουδιών του βιβλίου World Voice. Το αποτέλεσμα είναι μουσικές από όλο τον κόσμο και σε όλες τις γλώσσες, ενώ ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που συνέθεσαν τα παιδιά κατά τη διάρκεια των προβών πρόκειται να παρουσιαστεί. Στο διευρυμένο ρεπερτόριο του βιβλίου τραγουδιών του World Voice, η Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή έρχονται να προσθέσουν με τους πειραματισμούς τους πάνω στην ανθρώπινη φωνή, ένα ταξίδι στις μουσικές του κόσμου ενώνοντας τις φωνές τους με τους μαθητές.

Η συναυλία αρχίζει στις 20.30μμ ενώ οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού απαιτείται ηλεκτρονική προεγγραφή εδώ
https://www.eventbrite.co.uk/e/world-voice-children-in-concert-tickets-45562824635
Συντελεστές Jane Wheeler Καλλιτεχνική Διευθύντρια Νίκος Ζιάζιαρης - Φανή Μώραλη World Voice Greece master trainers Μάκης Καραμπότης, Ντραμς Θοδωρής Ξενάκης, Πιάνο Στράτος Τσάκος, Κιθάρα Χρήστος Τζώρτζης, Μπάσο Στέφανος Χατζηαναγνώστου, Φλάουτο Henry Chukwuma Onushuks, Κρουστά Φωνές: Χάρης Βασιλάκης, Ζωή Βατίστα, Θεανώ Παπαδάκη, Έφη Παπαδοπούλου, Καλλιόπη Παπαδοπούλου, Αγγελική Ράλλη, Εύα Σταμάτη, Στρατής Στηλ, Δάφνη Τσιούνη Special guests: Ελένη & Σουζάνα Βουγιουκλή Σε συνεργασία με τους οργανισμούς Έλιξ, Μετάδραση, Ωδείο Αθηνών Συνεργάτες επικοινωνίας: Αθηνόραμα, 24Media, Pepper 96.6 Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη στήριξη της UNICEF και τη χρηματοδότηση της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρήσεων Ανθρωπιστικής Βοήθειας (DG- ECHO)

banner