Νέα

Μια «αναπόφευκτη» τουρνέ για τον Wim Mertens. Έρχεται τον Σεπτέμβριο στην Τεχνόπολη

Από -

Προφανώς, υπάρχει ένας πανίσχυρος δεσμός που συνδέει τον Wim Mertens με τη χώρα μας. Ο πρωτοπόρος Φλαμανδός μουσικός, βαθής μελετητής και practitioner του ποιητικού και ατμοσφαιρικού μινιμαλισμού έχει δημιουργήσει μια τόσο δυνατή σχέση με το ελληνικό κοινό που μοιάζει ακατάλυτη και ακατανίκητη. Έτσι, παρά τις οποιεσδήποτε πανδημικές πιθανότητες, έρχεται για μια συναυλία το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Η συναυλία αυτή είναι στο πλαίσιο μιας περιοδείας που ονομάζει «Inescapable Tour», προφανώς γιατί σηματοδοτεί την 40ή επέτειο της μουσικής του πορείας (1980-2020) και, ως εκ τούτου, πρέπει να γιορταστεί αναπόφευκτα! Η παράσταση θα είναι για περιορισμένο αριθμό καθημένων και θα περιλαμβάνει κομμάτια από το σύνολο της καριέρας του, ως το τελευταίο του άλμπουμ, «The Gaze of the West».

Πληροφορίες εισιτηρίων
Η προπώληση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 9 Ιουλίου
Τιμές & Σημεία Προπώλησης Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Διάζωμα Β, Γ1, Γ2 & Δ: 22 ευρώ | Τραπέζια: 27,5 ευρώ | Διάζωμα Α: 33 ευρώ
Σημεία Προπώλησης Η πώληση εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του. ηλεκτρονικά: www.viva.gr | Τηλεφωνικά: στο 11876 | Φυσικά σημεία Reload, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Πολυχώρος Yoleni's (Σόλωνος 9), αθηνόραμα.gr και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης).
ΠΡΟΣΟΧH Την ημέρα της συναυλίας δεν θα λειτουργούν ταμεία. Τα εισιτήρια αγοράζονται ως μονά, group των 2 και group των 4. Οι πελάτες παρακαλούνται για αποφυγή συνωστισμού και για την γρήγορη εξυπηρέτηση τους την ημέρα της συναυλίας να προσέλθουν με το εισιτήριό τους εκτυπωμένο, ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση.
Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της συναυλίας.