Νέα

Με Ειρήνη Σκυλακάκη ξεκινούν τα #StayHome live sessions

Από -

Έχοντας βάλει στην άκρη τα tours και τις live συναυλίες των καλλιτεχνών της, η United we Fly μας καλεί να κάνουμε μελωδικό cocooning από την άνεση του καναπέ μας, φέρνοντας τη νέα γενιά τραγουδοποιών στο σαλόνι μας. Ποδαρικό κάνει η Ειρήνη Σκυλακάκη, που ανοίγει τη σειρά online συναυλιών κλείνοντάς μας ραντεβού στις 26 Μαρτίου, στις 8.30 μμ.

Τα live sessions θα μεταδίδονται ζωντανά απ’ το YouTube κανάλι του δυναμικού label, ενώ σειρά παίρνουν το Παιδί Τραύμα από το κέντρο της Αθήνας (27 Μαρτίου), ο George Gaudy από το Λονδίνο (28 Μαρτίου) και ο Πέτρος Μάλαμας από την Χαλκιδική (29 Μαρτίου), σταθερά στις 8.30 μμ.

Τα ημίωρα αυτά sessions, που σκοπό έχουν να ανταλλάξουμε θετική ενέργεια κάνοντας παρέα με μουσική, πειραματισμούς, αναπάντεχα covers, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια, είναι ανοιχτά και προσβάσιμα σε όλους, θα λειτουργήσουν όμως με μοντέλο Pay What You Want: όσοι το επιθυμούν, μπορούν να διαθέσουν το ποσό της επιλογής τους μέσω της πλατφόρμας του viva.gr, για να στηρίξουν τους καλλιτέχνες αλλά και την ομάδα πίσω από τα Stay Home Sessions.

Η πλήρης λίστα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στη σειρά των online συναυλιών, αποτελείται από τους Afformance, Danai Nielsen, Daphne + The Fuzz, George Gaudy, Ghone, Irene Skylakaki, Κατερινα Πολεμη, Minor Project, Παιδι Τραυμα, Πετρος Μαλαμας, Someone Who Isn't Me (SWIM), Theodore This Darkness Of Mine και Xoan, ενώ ακόμη περισσότερα ονόματα αναμένεται να προστεθούν σύντομα, με τις ημερομηνίες και ώρες των sessions να ανακοινώνονται στα social media της United We Fly (fb.com/unitedwecanfly και instagram.com/united_we_fly).