Νέα

«Led Zeppelin Symphonic» τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο. Η προπώληση άρχισε

Από -

Κατευθείαν από το West End του Λονδίνου έρχεται, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, η παράσταση «Led Zeppelin Symphonic» για δύο μοναδικές βραδιές στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.

Το «Led Zeppelin Symphonic» είναι μια αυθεντική παρουσίαση της μουσικής του θρυλικού συγκροτήματος μέσα από τις δομές που δημιουργεί η συμφωνική ορχήστρα. Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι τρεις σπουδαίοι ροκ τραγουδιστές (ο Peter Eldridge, ο Jesse Smith και η Mollie Mariott) που καθοδηγούνται από τον κιθαρίστα Andy Martin. Την Συμφωνική Ορχήστα διευθύνει ο γνωστός μας από το «Queen Symphonic» Richard Sidwell που έχει δημιουργήσει και ενορχηστρώσει το «Led Zeppelin Symphonic».

Θα ακούσουμε όλα τα μεγάλα τραγούδια των Zeppelin, συμπεριλαμβανομένων των «Whole Lotta Love», «Black Dog», «Kashmir», «Rock & Roll», «Dazed & Confused», «Stairway To Heaven» κ.ά.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από € 32 και προπωλούνται από το https://www.viva.gr/tickets/music/irodeio/zeppelin-symphonic/ | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2118005141
Τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα και οι αποστάσεις ασφαλείας.

Σχετικά Θέματα