Πρόσωπο

Lady Gaga: 5 λόγοι για να είστε στο ΟΑΚΑ

Από -

Η 19η Σεπτεμβρίου δεν μοιάζει ­πολύ μακριά, ειδικά όταν φέρνει ­μαζί της ένα ανεπανάληπτο σόου από τη Lady Gaga. Όσο περιμένουμε όμως, καλό είναι να γνωρίζουμε­ ότι οι ποιότητές της ως performer έχουν ισχυρές βάσεις...

banner

1. Πάνω απ’ όλα η Lady Gaga είναι ολοκληρωμένη μουσικός. Δεν έχει πάψει ούτε στιγμή να παίζει πιά­νο και τραγουδάει συνεχώς από παιδί – κάνοντας οπωσδήποτε φωνητική εξάσκηση. Ακόμη και όταν εμφανιζόταν σε μικρά μπαράκια, προτού γίνει η Lady Gaga που ξέρουμε.
2. Ως μουσικός, δεν έχει πάψει ποτέ να ανοίγεται και να πειραματίζεται. Παίζει σε όλη την γκάμα, από την κλασική μέχρι την απλή folk, δεν λέει «όχι» σε τζαζικές προκλήσεις κι ενώ έχει το δικό της καθιερωμένο και αναγνωρίσιμο στιλ, σε κάθε ηχογράφησή της ή περφόρμανς παρουσιάζει κάτι καινούργιο. 

3. Αγαπάει και σέβεται απόλυτα τους φαν της, τα «τερατάκια» της! Ποτέ σε κανένα σόου δεν γίνεται απόμακρη και είναι πάντα ανοιχτή στην επικοινωνία μαζί τους ­μέσα από τα social media. Για την ακρίβεια, θεωρεί τους φαν της αναπόσπαστο ­κομμάτι αυτού που είναι η ίδια, γεγονός που δεν το συναντάμε συχνά σε άλλους καλλιτέχνες.
4. Η εμφάνισή της είναι κάτι που αλλάζει και μεταλλάσσεται όχι μόνο μέσα­ από κάποιες δικές της εκκεντρικές ιδιοτροπίες αλλά και από το ότι ως φύση η Lady Gaga είναι εφευρετική και δημιουργική. Φυσικά, δουλεύει με μια στρατιά από σχεδιαστές και ειδικούς μόδας, όμως οι ιδέες ξεκινούν συνήθως από την ίδια.
5. Αντιμετωπίζει το στήσιμό της στη σκηνή ως ανεξάρτητο εικαστικό έργο τέχνης και όχι ως απλό μοντέλο. ­Κάθε κοστούμι που αλλάζει έχει να κάνει με το ίδιο το σώμα, το χτένισμα των μαλλιών, τη συνολική εικόνα της, η οποία τελικά γίνεται ένα ιδιαίτερο σύμβολο.

banner

Σχετικά Θέματα