Νέα

Ξεκινάει η προπώληση για τους Tindersticks

Από την Τρίτη 23 Απριλίου στις 11.00, από το ticketmaster.gr, τα Public Stores και τα Εκδοτήρια του Ελληνικού Φεστιβάλ (από τα μέσα Μαΐου), ξεκινάει η προπώληση για μία από τις συναυλίες του καλοκαιριού, σε τιμές που κυμαίνονται από τα 35 ως τα 65€.

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του φετινού προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, οι θρυλικοί Βρετανοί Tindersticks έρχονται για να ηλεκτρίσουν το κοινό που θα βρεθεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 13/7. Με τη χαρακτηριστική φωνή του Στιούαρτ Στέιπλς, τη σαγηνευτικά μελαγχολική και γοητευτική τους ατμόσφαιρα, προσθέστε τη μοναδική τοποθεσία κι ετοιμαστείτε για μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Ερχόμενοι από το Νότινγχαμ και με μια σχεδόν 30ετη πορεία στην πλάτη τους, οι αισθαντικοί και κινηματογραφικοί Tindersticks θα χαρίσουν μερικά από τα τραγούδια που εκτόξευσαν τη φήμη τους, μέσα από την ανανέωση του σύγχρονου ήχου.

«Tiny Tears», «Can We Start Again», «Bathtime», «Travelling Light», «A Marriage Made In Heaven», «Dying Slowly», «Another Night In», «No More Affairs», «Medicine», «Show Me Everything» είναι μόνο μερικά από τα «διαμάντια» που μας υπόσχονται μια dark ατμόσφαιρα και μια ταξιδιάρικη διάθεση που θα μας συνεπάρουν από τις θέσεις του Ηρωδείου σε μια άλλη διάσταση, πιο αισθαντική, πιο ευαίσθητη, πιο ποιητική.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό μουσικής

Σχετικά Θέματα