Νέα

Ξεκινά η προπώληση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

©Θωμάς Δασκαλάκης
©Θωμάς Δασκαλάκης

Την Παρασκευή 14 Μαΐου και ώρα 1 μ.μ. ανοίγει η προπώληση των εισιτηρίων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του φετινού προγράμματος. Η αδημονία να ξαναβρεθούμε στους χώρους του Φεστιβάλ όπως η Πειραιώς 260, που πέρυσι παρέμεινε κλειστή, είναι μεγάλη, ειδικά όταν οι επιλογές σε παραστάσεις θεάτρου, χορού και μουσικής συνδημιουργούν ένα πρόγραμμα υψηλής ποιότητας με καταξιωμένους καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους. Οι παραστάσεις ξεκινούν από την 1η Ιουνίου στην Πειραιώς 260, η οποία επιστρέφει πιο καλοκαιρινή από ποτέ, καθώς οι γνώριμες αίθουσες θα μας υποδεχθούν με ανοιχτές οροφές (όπως μπορείτε να δείτε εδώ), ώστε να τηρηθούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ενώ θα ακολουθήσουν οι παραστάσεις στους αμιγώς ανοιχτούς χώρους, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και τη Μικρή Επίδαυρο.

banner

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα:

- Από τα Κεντρικά Εκδοτήρια Εισιτηρίων του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου) | Από τη Δευτέρα 17 Μαΐου στις 10 π.μ. | Ώρες λειτουργίας: Δευτ. – Παρ. 10 π.μ. – 6 μ.μ., Σάβ. 10 π.μ. – 4 μ.μ.

- Με ηλεκτρονική αγορά: μέσω aefestival.gr, tickets.aefestival.gr, www.ticketservices.gr.

- Με τηλεφωνική αγορά: +30 210 7234567 | Δευτ. – Κυρ. 9 π.μ. – 9 μ.μ.

- Εισιτήρια ΑμεΑ μπορείτε να προμηθευτείτε αποκλειστικά από τα κεντρικά εκδοτήρια: +30 210 3221897, [email protected] | Δευτ. – Παρ. 10 π.μ. – 5 μ.μ.

Ο μέγιστος αριθμός εισιτηρίων που μπορεί να αγοράσει ο κάθε θεατής είναι 4.

Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες. Ομαδικές αγορές δεν πραγματοποιούνται κατά την τρέχουσα καλλιτεχνική περίοδο.
Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου πραγματοποιείται ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών.

Σχετικά Θέματα