Νέα

Και ο Alpha Blondy έρχεται στο Release 2020!

Το Release Athens 2020 φιλοξενεί τον θρυλικό Alpha Blondy την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού - προσδιορίζοντας έτσι μια ακόμα ημέρα του πολυμουσικού φεστιβάλ με ήχους και ρυθμούς afro reggae! Ο Alpha Blondy, ο σούπερσταρ της reggae από την Ακτή Ελεφαντοστού, έρχεται με την πολυμελή μπάντα του, Solar System, και θα είναι ένας από τους headliners αυτής της βραδιάς.

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Alpha Blondy βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα της ιστορίας της reggae από πολύ παλιά - ενώ θεωρείται ηγετική φυσιογνωμία του ιδιώματος μετά τον θάνατο του Bob Marley. Έχει γράψει πλήθος επιτυχίες που καθορίζουν την κλασική φυσιογνωμία της reggae σε κάθε επίπεδο. Ο Alpha Blondy έχει έρθει στη χώρα μας πάρα πολλές φορές.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα ονόματα για την συγκεκριμένη ημέρα, αλλά και για ολόκληρο το φεστιβάλ.

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, στις 11:00, προς 25 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 80 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.
Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά στο 11876 | Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr | Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)