Νέα

Η Ορχήστρα Academica Αθηνών σε συναυλίες στην Αττική

«Η Ορχήστρα Academica ταξιδεύει στην Αττική». Από το Ωδείο Αθηνών ξεκινά σήμερα Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου, στις 20:30 (στην αίθουσα Άρης Γαρουφαλής) ο τέταρτος κύκλος των συναυλιών που στηρίζει, μέσω του ΠΕΠ Αττικής η Περιφέρεια, που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.

Φωτό: Yiorgos Detsis
Φωτό: Yiorgos Detsis

Η καταξιωμένη Ορχήστρα Academica Αθηνών, φιλοξενούμενη ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών, ταξιδεύει το κλασικό ρεπερτόριο και τη σύγχρονη ελληνική δημιουργία, από το κέντρο της πόλης σε περιοχές της Περιφέρειας Αττικής. Πρόκειται για ένα τριετές καλλιτεχνικό πρόγραμμα που φιλοδοξεί να διαμορφώσει ένα δίκτυο πολιτιστικής επικοινωνίας και να αναδείξει τη δημόσια αξία του πολιτισμού.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Αττικής 2014-2020, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και υλοποιείται από τον Μουσικό και Δραματικό Σύλλογο «Ωδείον Αθηνών - 1871».

Το Ωδείo Αθηνών, ο παλαιότερος και κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας μουσικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, φέρνει σήμερα την κλασσική μουσική κοντά σε όλους, με ελεύθερη είσοδο σε μια μεγάλη σειρά συναυλιών της oρχήστρας του, Academica Αθηνών σε όλη την Αττική. Mέσα στο 2018, η Ορχήστρα Academica θα δώσει 20 συναυλίες σε διάφορους χώρους της Αττικής. H είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες http://www.athensconservatoire.gr/academica/

banner

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ | 12.10.2018 – 21.10.2018
Στις 4 συναυλίες του τέταρτου κύκλου θα ακουστούν έργα των Ανδρέα Νεζερίτη, Joseph Haydn, Igor Stravinsky. Σολίστ Φερνάντο Νίνα , βιολοντσέλο. Την Ορχήστρα Academica διευθύνει ο Νίκος Τσούχλος.

12.10.18 | 20:30 ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, AΙΘΟΥΣΑ «ΑΡΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ
19.10.18 | 20:30 ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
20.10.18 | 20:30 ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ, ΘΕΑΤΡΟ «ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ»
21.10.18 | 20:30 ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΩΤΙΚΗΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα