Νέα

Η Νατάσσα Μποφίλιου μας βάζει στην «Εποχή του Θερισμού»

Η Νατάσσα Μποφίλιου εκπέμπει από τη σκηνή του Vox, σε μια μουσική παράσταση αποκλειστικά σχεδιασμένη για streaming προβολές. Μαζί με τους σταθερούς της συνεργάτες Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο μας βάζουν στην «Εποχή του Θερισμού», την Κυριακή 28 του μήνα (9μ.μ.) σε μια αναμετάδοση χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και σε πρώτη παρουσίαση.

banner

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνουν οι ψηφιακές προβολές, η συναυλία διαμορφώθηκε έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη νέα της μορφή, φέρνοντας με το δικό της τρόπο την άνοιξη. Έτσι, δημιουργήθηκε ένα οπτικοακουστικό θέαμα προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα, που ξεπερνάει τα live που έχουμε συνηθίσει. Η φυσική επιστροφή στις σκηνές, θα συνδυαστεί και με μία αναδιαμόρφωσή, για να αποκτήσει και την on stage υπόστασή της.

Όσοι συνδεθούν από τις 8.45μ.μ. στην πλατφόρμα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν και ένα δωρεάν pre-show, με αποκλειστικό backstage υλικό, ενώ η συναυλία θα παραμείνει διαθέσιμη on demand μέχρι τη Δευτέρα 1η του μήνα, στις 11.59μ.μ.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 | Εισιτήρια €14,90 | Αγορά εδώ

banner