Νέα

Η Nalyssa Green σε διαδικτυακή συναυλία από το «Νιάρχος»

Από -

Με τη Nalyssa Green συνεχίζεται την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 20.30 η διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» snfccAtHome: music.

Φωτό: Ειρήνη Παπαβασιλείου
Φωτό: Ειρήνη Παπαβασιλείου

Η μουσική της έχει μια ιδιαίτερη – και ιδιόμορφη σε μερικές περιπτώσεις – ευαισθησία, η γραφή της αγκαλιάζει ποικίλες ηλεκτρονικές αποχρώσεις σε ευρεία γκάμα και αποκτά βαθμιαία μια δυνατή συνθετική ταυτότητα, η φωνή της και η παρουσία της είναι αιθέρια και, γενικά, η Nalyssa Green αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στη σύγχρονη μουσική μας σκηνή. Τα τρία της μέχρι στιγμής άλμπουμ, «Barock» (2010), «The Seed» (2012) και το πανέμορφο «Μπλουμ» (2018), καθώς και οι άλλες μουσικές της που τυχαίνει να ακούμε διάσπαρτα (θεατρικές μουσικές ή άλλα projects), αποτελούν την ισχυρή βάση μιας καλλιτέχνιδας που πάει μπροστά, ανοίγοντας καινούργιες σελίδες κάθε φορά.
Τη Nalyssa Green θα ακούσουμε διαδικτυακά σε ένα πρόγραμμα με κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας της και καινούργια, από τον επερχόμενο δίσκο της – ή μη. Μόνη της, με τη φωνή της και πιάνο και κιθάρα αλλά και σε ένα μέρος που θα την συνοδεύουν η η Δεσποινίς Τρίχρωμη και η Κατερίνα Παπαχρήστου (Tango with Lions) με συνθετητές και ιδιαίτερες τριφωνίες.

Παρακολουθήστε τη συναυλία live στο snfcc.org/nalyssa, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC την Παρασκευή 12/06 στις 20.30.