Νέα

Η μουσική όψη του Faliro Summer Theater

Από -

Το Faliro Summer Theater, το νέο καλοκαιρινό θέατρο δίπλα στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο προαύλιο του Τάε Κβο Ντο, άνοιξε τις πόρτες του το Σάββατο 10 Ιουλίου με την απόλυτη θεατρική επιτυχία «Ιστορία χωρίς όνομα» σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη, με τον Τάσο Νούσια, την Μπέτυ Λιβανού και την Μαρία Παπαφωτίου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ η παράσταση «Ρένα» με την Υρώ Μανέ ξεκίνησε την Τετάρτη 14 Ιουλίου το ταξίδι της στο νέο αυτό ανοιχτό θέατρο του Φαλήρου.

Σειρά τώρα έχει η μουσική, που ξεκινάει συναυλιακά την Δευτέρα 19 Ιουλίου με τον Στέφανο Κορκολή και την Σοφία Μανουσάκη. Ο συνθέτης και βιρτουόζος πιανίστας, μαζί με την ονειρική φωνή της Σοφίας και το πάθος των ανθρώπων της μουσικής του παρέας, έχει να μας διηγηθεί τις δικές του «Μουσικές ιστορίες», με πλήθος από δικά του τραγούδια και κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία, αλλά και συνθέσεις άλλων που τον έχουν επηρεάσει τα μάλα.

Την Δευτέρα 2 Αυγούστου τη σκυτάλη παίρνει η μοναδική Φωτεινή Βελεσιώτου, η τραγουδίστρια που δίνει ένα νέο, ανανεωμένο χρώμα στο κλασικό μας λαϊκό τραγούδι αλλά και μια ιδιαίτερη σφραγίδα σε σύγχρονες επιτυχίες, γράφει πλέον την δική της ξεχωριστή ιστορία στο μουσικό μας γίγνεσθαι. Μαζί της τραγουδάει και ο εξαίρετος Βασίλης Προδρόμου.

banner

Την Τρίτη 3 Αυγούστου σμίγουν εδώ ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης, που τους συνδέει η αγάπη τους για την κιθάρα και, συνεπώς, δομούν μαζί ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από την αντίστοιχη ευαισθησία, με βάση τα τραγούδια και τις συνθέσεις τους αλλά και κομμάτια άλλων που ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική των δύο κιθαρωδών – που μας θυμίζουν έτσι την ωραία παλιά ραδιοφωνική εκπομπή «Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα – εκτός ίσως από δύο»!

H Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στις 4 Αυγούστου και μας μας χαρίζει μια συναυλία με θεματικό άξονα που μοιάζει με ρήση: «Από το Εγώ στο Εμείς»! Και που μεταφράζεται σε ένα σύνολο τραγουδιών με τόλμη και γοητεία, με καλαίσθητη ατμόσφαιρα και θετική ενέργεια, με δυνατά σημεία αναφοράς που ενοποιούνται σε μια πραγματική γιορτή συναισθημάτων.

Τιμές εισιτηρίων
A Ζώνη 18€ κανονικό & 15€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)
Β Ζώνη 15€ κανονικό & 12€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)
Γ Ζώνη 12€ κανονικό & 10€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)