Νέα

Η ηλεκτρονική dance μέρα του Release Athens 2020 με Martin Garrix, Nicky Romero και Vini Vici

Κορυφαίος είναι ο σούπερσταρ Martin Garrix, ένα πραγματικό φαινόμενο της διεθνούς dance σκηνής. Μαζί του θα απολαύσουμε στην Πλατεία Νερού, στις 27 Ιουνίου, τον μοναδικό Nicky Romero και τους εξαιρετικούς Vini Vici σε μια βραδιά που μοναδικό στόχο έχει τον ξέφρενο χορό!

Ο 23χρονος Ολλανδός Martin Garrix είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής παγκοσμίως. με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Με μεγάλες συνεργασίες στην πορεία του, ο Martin Garrix θα είναι ο μουσικός πρεσβευτής του Euro 2020 και θα γράψει το τραγούδι της διοργάνωσης καθώς και τη μουσική για όλες τις σημαντικές στιγμές της.

Ο Nicky Romero είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της dance σκηνής και είναι μετρ στο να δημιουργεί συναρπαστικά ηχητικά περιβάλλοντα σ' αυτή την καθαρά χρηστική μοφή μουσικής.

Οι Vini Vici προσφέρουν πάντα έναν καταιγισμό dance ήχων και ρυθμών και συμπληρώνουν επάξια το διεθνές καστ αυτής της ιδαιάιτερα διασκεδαστικής μέρας του Release 2020.

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στις 11:00, προς 40 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.
Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά στο 11876 | Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr | Φυσικά σημεία: Καταστήματα Reload, Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)