Νέα

Γλυκερία, Θηβαίος, Μποφίλιου και άλλοι σε πολυσυλλεκτική διαδικτυακή συναυλία

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος παρουσιάζει τη μεγάλη διαδικτυακή συναυλία «Για όλου του κόσμου το ψωμί, το φως και το τραγούδι!» μέσα από την πλατφόρμα estage.gr, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 9μ.μ.. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία διοργανώνεται με τη και συνεισφορά δεκάδων τραγουδιστών, μουσικών, τεχνικών, προκειμένου να επιτευχθεί η ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου εν μέσω πανδημίας. Οι συντελεστές της βραδιάς στέκονται με τα τραγούδια και τους αγώνες τους, δίπλα στους γιατρούς, τους νοσοκόμους, τους συναδέλφους, δίπλα σε όλους που υψώνουν το ανάστημά τους σε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες συνθήκες.

Ο κάθε θεατής θα μπορεί να παρακολουθήσει τη Συναυλία μετά από την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Συλλόγου μας επιλέγοντας ανάμεσα στα ποσά των €3, €5 ή €10, ανάλογα την ενίσχυση που επιθυμεί και δύναται να προσφέρει. Ταυτόχρονα οποιοσδήποτε επιθυμεί να καταβάλει ένα επιπλέον ποσό για το ταμείο αλληλεγγύης, μπορεί να το κάνει με τη μορφή δωρεάς κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Η συναυλία θα αναμεταδοθεί και από την ΕΡΤ  στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο σε μεταγενέστερο χρόνο.

Στη συναυλία έως τώρα έως τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή δεκάδες ερμηνευτές όπως η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Γλυκερία, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Στάθης Δρογώσης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Κώστας Θωμαϊδης, η Βιολέτα Ίκαρη, η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Βασίλης Λέκκας, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Πάνος Μουζουράκης, η Αναστασία Μουτσάτσου, η Ανδριάννα Μπάμπαλη, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Πάνος Μπούσαλης, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Γιώτα Νέγκα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Ορφέας Περίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Μαρίνα Σάττι, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Διονύσης Τσακνής, ο Μανώλης Φάμελλος και η Μαρία Φαραντούρη.

Επιπλέον, τους ερμηνευτές πλαισιώνουν καταξιωμένοι Έλληνες μουσικοί που στηρίζουν την εκδήλωση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και την επιμέλεια της ορχήστρας αναλαμβάνει ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης.