Νέα

Exploring Athens with BMW: Νοσταλγικές μελωδίες και ρομαντικό δείπνο για τη Δάφνια Νεοφύτου

Με σύμμαχο την κορυφαία οδηγική εμπειρία της νέας Σειράς 1 και το know how των πιο δραστήριων influencer της πόλης, η BMW μαζί με το Αθηνόραμα σας ξεναγούν στα μυστικά στέκια της Αθήνας. Αυτή τη φορά πίσω από το τιμόνι της νέας BMW Σειρά 1 βρίσκεται η χαμογελαστή life style blogger, Δάφνια Νεοφύτου.

Παρότι η οδήγηση για έναν νέο οδηγό όπως η Δάφνια φαντάζει γεμάτη προκλήσεις, με το αυτόματο κιβώτιο που διαθέτει η Σειρά 1 οι αλλαγές των ταχυτήτων γίνονται εύκολα και με ακρίβεια. Έτσι η νεαρή life style blogger μπορεί να ξεκινήσει την περιήγησή της στην πόλη απολαμβάνοντας τη σιγουριά και τη δυναμική υπεροχή που της προσφέρει η BMW. Ακόμη και όταν είναι κολλημένη στην κίνηση της πόλης, η οδήγηση με τη BMW Σειρά 1 γίνεται διασκεδαστική αφού έχει άμεσα διαθέσιμη τη λίστα με τα αγαπημένα της τραγούδια στο πολύ εύχρηστο σύστημα πολυμέσων.

Με συνοδεία καλής μουσικής φτάνει στον πρώτο σταθμό της διαδρομής της, το Gazarte. Εκεί απολαμβάνει το αφιέρωμα «5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν» του Σταύρου Ξαρχάκου, ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων στα έργα του, καθώς και σε αυτά των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη και Μάρκου Βαμβακάρη. Αφού αφεθεί σε αγαπημένες μελωδίες, η εμπειρία πρόκειται να ολοκληρωθεί με ένα ρομαντικό δείπνο για δύο.

Προορισμός της το εστιατόριο του «The Zillers» στο Μοναστηράκι, μια περιοχή όπου το πάρκινγκ είναι…mission impossible! Όχι για τη Δάφνια στο τιμόνι της νέας BMW Σειρά 1 αφού, χάρη στους πολλαπλούς αισθητήρες που την πληροφορούν για κάθε εμπόδιο που βρίσκεται γύρω της, μπορεί να παρκάρει ακόμη και στο απαιτητικό κέντρο της Αθήνας!

Με τον χαρακτηριστικό τοίχο ντυμένο με 2.000 αληθινά φυτά αλλά και με την αίσθηση ότι μπορείς να ακουμπήσεις την Ακρόπολη, το «The Zillers» άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στη Δάφνια. Ταρτάρ αλλά και στηθοπλευρά μόσχου με πετιμέζι είναι μερικά από τα πιάτα που απόλαυσε η life style blogger, δηλώνοντας απολύτως ενθουσιασμένη. Ο δρόμος της επιστροφής ξεκινάει στο άνετο και κομψό εσωτερικό της νέας BMW Σειρά 1, ένα ιδανικό σκηνικό για να ολοκληρωθεί αυτή η ειδυλλιακή εμπειρία στη νυχτερινή Αθήνα.

Δείτε όλα τα Exploring Greece with BMW εδώ.